Wingsurf foils

North Sonar Carbon Foil Edition Black CF72

€ 1.299,00

North Sonar Carbon Foil Edition Black CF85

€ 1.349,00

GoFoil Frontwing EZ Serie

€ 699,00

Van hoog naar laag sorteren

46 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

46 Artikel(en)

Hard SUP boards

Ruim assortiment aan Hard SUP boards online op Watersporters.com. Deze Hard SUP boards zijn allemaal van het topmerk Jp Australia. Maar liefst 69 Hard SUP boards voor jou online! Wij van Watersporters.com zijn blij en trots dat wij zoveel Hard SUP boards mogen aanbieden van zo’n topmerk als JP Australia. Buiten de Hard SUP boards heeft JP Australia nog vele andere producten online staan bij ons. Een paar voorbeelden hiervan zijn: Windsurfboards, Windsurfzeilen, Windsurf boardbags, SUP pompen. Het is zeker een aanrader om ook een kijkje te nemen in deze productgroepen.

Hard SUP boards voor jou

Het uitzoeken van een Hard SUP boards kan lastig zijn, dat snappen wij ook. Er is ook zoveel keuze en het is een aankoop voor de lange termijn. Jij wilt het dus graag zeker weten welke Hard SUP board bij jou past. Mocht je er dus niet uitkomen over welke Hard SUP board bij jou zal passen, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen jou voorzien van een deskundig advies. Zo hoef je niet bang te zijn dat je de verkeerde Hard SUP board in huis haalt.

De gehele collectie

Buiten de Hard SUP boards heeft Watersporters.com nog meer toffe artikelen online staan. Wat dacht je van onze mooie wetsuits, handige waterdichte rugzakken en gebruiksvriendelijke waterdichte telefoonhoesjes. Mocht je nog vragen hebben over bepaalde artikelen of diensten dan staan we je graag te woord. Kijk even op onze klantenservice pagina voor de exacte gegevens.