Wingsurf wing

North Loft PRO Wing White 2024 7m

€ 1.579,00

North Loft PRO Wing White 2024 8m

€ 1.649,00

North Mode PRO Wing White 2024 3,5 m

€ 1.349,00

Van hoog naar laag sorteren

35 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

35 Artikel(en)

Op zoek naar een Wingsurfwing? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden de laagste prijs, snelle levering en 14 dagen retourrecht! Begin je net met wingen of wingfoilen of ben je reeds een fanatiekeling? Wij hebben voor iedere watersporter een geschikte wing en dat voor een scherpe prijs!

Wat voor een wing heb je nodig?

De keuze voor de juiste wing is afhankelijk van wat je ermee van plan bent te gaan doen. Er zijn immers verschillende manieren om van het wingen te genieten. Wil je ontspannen over het water touren, of wil je juist racen over het water? Wil je radicale tricks doen of juist relaxt waveriden. De keuze van een wing wordt mede gemaakt door wat je ermee van plan bent.

Waarom een wing van Cabrinha?

Er zijn verschillende redenen om een opblaasbare wing van Cabrinha aan te schaffen, zoals:

  • vooruitstrevend ontwerp
   Met de Mantis en Crosswing streeft Cabrinha continue naar voortuitstrevende ontwerpen die aansluiten op de behoeften van de gebruikers.
  • Licht van gewicht
   De wings van Cabrinha zijn ultra licht van gewicht. Dit is bereikte door de in de wing gebruikte materialen maar ook door het ontwerp. Denk daarbij aan het unieke ontwerp van de strut in de Cabrinha Crosswing.
  • Stevigheid
   Er ontstaan nog weleens misverstanden over de stevigheid van een opblaasbare wing SUP. Er zit een zeer geavanceerde technologie in de wings verscholen. De leading edge wil je soms dikker maken en de strut juist dunner, beide dienen stijf te zijn. Een dunnere strut kan een veel hogere druk aan dan een dikke leading edge. Derhalve is bij de Crosswing gekozen voor los oppompen met de strut op 11 PSI en de dikke Leading Edge op 6 PSI,  hierdoor ontstaat er een zeer sterke en stijve constructie.
  • Optimale prijs kwaliteit verhouding
   Cabrinha wings kennen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
  • Het zijn duurzame producten
   Daar waar nodig zijn de wings versterkt. Hiermee is een duurzaam product ontstaan voor een lange levensduur.
  • Voorzien van een handige en ruimte opbergtas
   Je wing kan eenvoudig opgebrogen worden in de meegeleverde tas.

Wil jij graag beginnen met wingen? Bekijk dan ons complete aanbod Wingboards, Wingfoils en leashes.