Wingsurf Leashes

Neilpryde enkel Leash Blue

€ 34,90

Neilpryde enkel Leash Zwart

€ 34,90

Cabrinha Wing leash

€ 34,95

Van hoog naar laag sorteren

4 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 Artikel(en)

De SUP Vin

Binnenkort het water op met een SUP Vin? Bestel nu gauw jouw SUP Vin op Watersporters.com. De SUP vin wordt bevestigd aan de onderkant of zijkant van een SUP board. Wij verkopen op onze website SUP vin van het merk JP Australia; een merk dat erom bekend staat kwalitatieve spullen te produceren. De SUP vin is te verkrijgen in vele verschillende maten, variërend van 5.5” tot en met 9.0”. Zo is er voor elk supboard en niveau bestuurder wel een passende SUP vin te krijgen. De keuze van de juiste SUP vin is belangrijk, want deze keuze heeft veel effect op hoe het board presteert. Factoren die meespelen voor het kiezen van de juiste SUP vin zijn: gewicht en skills van de surfer, inzet bereik en het board type. Hoe groter de SUP vin is, hoe meer het board gelift wordt. Echter gaat een té grote SUP vin ten koste van de controle over je board.

Functionaliteiten van de SUP vin

De SUP vin is een echte toevoeging aan elk SUP board. De SUP vin ziet er namelijk niet alleen gaaf uit, maar brengt ook een aantal voordelen met zich mee. Bij hogere snelheden helpt de SUP vin je met sturen op het water. Het materiaal waarvan onze SUP vin is gemaakt Resin Transfer Molded. Dit is een wijze van bouwen waarbij het materiaal in de SUP vin vorm wordt geperst. Deze bouwwijze is steviger en preciezer dan wanneer het op een normale manier geproduceerd zou worden.

Benodigde materialen om te SUPpen

Om aan de slag te gaan met de SUP vin, heb je natuurlijk meer materialen nodig dan alleen de vin zelf. Zo kan natuurlijk het SUP board niet ontbreken, waaraan de SUP vin bevestigd moet worden. Bij Watersporters.com bieden we verschillende soorten SUP boards, namelijk opblaasbare SUP boards en hard SUP boards. Daarnaast mogen natuurlijk de SUP peddels ook niet ontbreken, die je helpen vooruit te komen op het board!