Wingpomp

€ 0,00

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De SUP Pomp

Overweeg je een SUP Pomp online te bestellen? Bekijk het ruime aanbod van de SUP Pomp op Watersporters.com! SUPpen, ook wel peddelsurfen genoemd, is een watersport waarbij de surfer rechtop of op de knieën op een SUP board staat. Het SUPpen is immens populair en zelfs op zee komen steeds meer SUP boards voorbij. Om te beginnen met SUPpen heb je verschillende spullen nodig. Zo heb je om te beginnen natuurlijk een board en peddel nodig. Er bestaan twee soorten SUP boards, namelijk de inflatable SUP board en de hard SUP board. De eerste dien je op zelf op te pompen met een daarvoor bedoelde SUP pomp.

Hoe ziet zo’n SUP pomp eruit?

De SUP pomp die wij in ons assortiment hebben is van het merk JP Australia. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren, variërend van geel tot rood. Met de SUP pomp kun je een inflatable SUP board opblazen en na gebruik van het board kun je de SUP pomp ook gebruiken om het board weer leeg te laten. De SUP pomp is een Double Action Pomp, wat betekent dat hij multifunctioneel is. In de SUP pomp zit geen elektrische motor. Het SUP board dient dus, met behulp van de SUP pomp, handmatig opgeblazen te worden. De SUP pomp kan gebruikt worden door de handvatten met beide handen vast te pakken en deze op en neer te bewegen. Op deze manier wordt door de SUP pomp lucht in het SUP board gestuwd.

Aanvullende materialen bij de SUP boardbag

Naast de multifunctionele SUP pomp verkopen we nog meer accessoires die passen bij het SUPpen. Zo bieden we ook SUP vinnen aan, waarmee je nog sneller over het water kunt gaan. Om je SUP board krasvrij te houden is het raadzaam om hem te bewaren en te vervoeren in een boardbag. Overige kostbare bezittingen kun je droog houden in een waterdichte tas.