Boardbag

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

De SUP Boardbag

Binnenkort een SUP Boardbag kopen? Bestel nu snel jouw SUP Boardbag op Watersporters.com. SUP staat voor Stand Up Paddle en betekent dat je voortbeweegt over het water, terwijl je op een board staat. Het is een van de snelst groeiende sporten van dit moment. Bij de aanschaf van een SUP board wil je natuurlijk dat je board als nieuw en onbeschadigd blijft. Daarvoor is de SUP boardbag bedoeld. De SUP boardbag wordt bij Watersporters.com verkocht in vele varianten. Een voorbeeld van de SUP boardbag is de SUP boardbag van JP Australia. Deze variant is klassiek grijs en heeft een oranje opdruk met het merk erop.

Het uiterlijk van de SUP boardbag

De SUP boardbag van JP Australia is geschikt voor één SUP board. De SUP boardbag is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 8’5”x30” tot en met 10’8”x34”. Zo is er voor elke maat SUP board wel een passende SUP boardbag te vinden. De SUP boardbag heeft comfortabele handles, die het handiger maken om het board op te tillen en te vervoeren van plek naar plek. De comfortabele handles zorgen ervoor dat de lussen niet in je handen snijden wanneer je de zware SUP boardbag met inhoud optilt. Daarnaast beschikt de SUP boardbag over extra padding bij de neus en zijkanten. Deze extra padding zorgt ervoor dat je board niet beschadigd raakt wanneer je hem ergens tegenaan stoot.

Aanvullende materialen bij de SUP boardbag

Naast de SUP boardbag verkopen we ook nog andere tassen om andere voorwerpen in te bewaren. Wanneer je een watersport gaat beoefenen is het handig om een waterdichte tas mee te nemen, om bijvoorbeeld droge kleren en waardevolle spullen in te bewaren. Naast je board heeft ook je lichaam goed bescherming nodig wanneer je de zee op gaat. Overweeg bijvoorbeeld een wetsuit, om er zeker van te zijn dat je warm en beschermd blijft!