Accessoires

Van hoog naar laag sorteren

6 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 Artikel(en)

Accessoires

Sup accessoires online bestellen bij Watersporters.com. Maar liefst 21 sup accessoires voor jou online. Deze tegen een erg lage prijs. Kijk dus even rond of er voor jou wat bij zit! Accessoires kunnen jouw set nu net compleet maken. Zo is een voorbeeld van die sup accessoires de JP Australia sup Pumpes. Deze pompen zijn te koop in twee verschillende kleuren, namelijk geel en rood. Het verschil in prijs komt doordat de gele pomp beschikt over de single action pump eigenschap en de rode over de double action pump functie. Met de double pump action gaat het sneller doordat er meer lucht wordt opgenomen en dus ook meer lucht vrij gelaten kan worden.

Boardbags als sup accessoires

Er staan een aantal boardbags van JP online in deze categorie die verschillen in prijzen. Dit komt met name door de maat van de boardbag. Neem bijvoorbeeld de JP AUSTRALIA BOARDBAG SUP ALLWATER 2018 en de JP AUSTRALIA BOARDBAG LIGHT SUP SURF 2018. De eerst genoemde is te verkrijgen tot en met 14'0"x27.5" terwijl de laatst genoemde maar tot en met 9'6"x31" gaat. Bij deze sup accessoires is het dus goed opletten welke maat er bij jouw board past.

Veel meer dan alleen sup accessoires

Watersporters.com heeft nog veel meer aan jou te bieden dan alleen sup accessoires. Zo vindt je bij ons ook prachtige windsurf producten. Voorbeelden hiervan zijn windsurfboards, windsurfzeilen, windsurf trapezes en windsurf masten. Verder kan je bij ons ook terecht voor verschillende kitesurf en wakeboard artikelen. Bij interesse is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij deze producten.

Sup accessoires bestellen online

Jouw sup accessoires bestel je bij ons online. Ben je er nog niet helemaal aan uit en heb je nog vragen? Geen probleem, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg om de producten te vinden die bij jou passen.