Wingsurfen

Van hoog naar laag sorteren

119 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

119 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Op zoek naar een wingsurf of wingfoil artikelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden de laagste prijs, snelle levering en 14 dagen retourrecht! Begin je net met wingen of ben je een fanatiekeling? Wij hebben voor iedere watersporter een geschikt wingboard, wingfoil of wingsurf wing en dat voor een scherpe prijs!

Wat is wingsurfen of wingfoilen?

Ook wel wingen genoemd. De populaire watersport wingsurfen, die van oorsprong uit Hawaii komt, is overgewaaid naar Amerika en nu ook Europa. Bij het wingen wordt je aangedreven voor een vleugel die je vast houdt met je handen. Je staat op een board waaronder een draagvleugel (foil) is gemonteerd. Deze draagvleugel zorgt vanaf ongeveeer 10 kmph dat je board boven het warer gaat zweven. Om te varen die je tegelijkertijd je board, wing en foil te kunnen balanceren.

Recreatief of competitief wingsurfen?

Er zijn verschillende manieren om van wingsurfen te genieten. Wil je ontspannen over het water touren, of wil je juist racen over het water? Ook kan je een SUP board krijgen om yoga op uit te oefenen of om te gaan vissen. Bekijk daarom ons ruime assortiment aan SUP boards en bestel het board dat aan jouw wensen voldoet. Geniet van de buitenlucht, train je lijf en beleef met name veel plezier op het water!

Hard of opblaasbaar SUP board?

Er zijn verschillende SUP boards verkrijgbaar, maar de grootste vraag zal waarschijnlijk zijn of je voor een hard of een opblaasbaar board moet gaan. Hier is het belangrijk om te weten wat je precies ermee gaat doen. Wil je er namelijk veel mee gaan reizen, dan kan een opblaasbaar board een betere uitkomst voor je zijn.

Wingboards van JP Australia en Cabrinha

Wij bieden een ruim assortiment aan van JP Australia SUP boards, kenmerkend voor JP Australia is dat deze boards makkelijk te varen zijn en er een goede performance in zit. JP Australia is een van de meest populaire windsurfmerken en is onderdeel van de Prydegroup.

Wil jij graag beginnen met SUP? Bekijk dan ons complete aanbod zoals SUP Peddels of opblaasbaar SUP board