Filter
merk
Modeljaar
Geslacht

Windsurf trapeze

Mystic Stealth Bar Allround 2019-240

€ 89,99

Mystic Stealth Bar Allround 2019-280

€ 89,99

Van hoog naar laag sorteren

8 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 Artikel(en)

Op zoek naar een windsurf trapeze voor je windsurfboard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de laagste prijs, een snelle levering en 14 dagen retourrecht! Begin je net met windsurfen of ben je een fanatiekeling? Wij hebben voor iedere watersporter een geschikt windsurf trapeze voor een scherpe prijs!

Heuptrapeze

Een windsurf heuptrapeze heeft een hoge aanhaakpositie en wordt als een soort gordel gedragen. Het voordeel hiervan is dat er onder je benen geen banden lopen. Een windsurf heuptrapeze zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en is dan ook erg gewild bij wavesurfers en freestylers. Ervaren surfers kiezen dit model windsurf trapeze vaak vanwege de bewegingsvrijheid.

Met freestylen en wavesurfen draai je je lichaam af en toe in onmogelijke houdingen. Dan is een windsurf trapeze die je veel bewegingsvrijheid geeft onmisbaar. Met de windsurf heuptrapeze sta je ook rechter op je plank, in deze houding kan je makkelijker een optimale snelheid genereren.

De windsurf heuptrapeze heeft een nadeel dat de trapeze soms omhoog schuift. Dit gebeurt het vaakste tijdens een val en je zal de trapeze dan naar beneden moeten schuiven.

Zittrapeze

Een windsurf zittrapeze heeft een lage aanhaakpositie en wordt als een soort broek gedragen. De haak zit hier onder de navel, in tegenstelling tot de heuptrapeze. Hierdoor kan je lager zitten en zorgt dit voor meer controle over je board. Doordat de haak wat lager zit ligt ook het zwaartepunt ook lager. Hierdoor kan je het zeil makkelijk dicht trekken en van de wind optimaal gebruik maken.

De windsurf zittrapeze biedt ondersteuning van mensen met een zwakkere rug. Deze windsurf trapeze wordt vaak door de beginnende windsurfer, de slalom en de speedsurfer gekozen. Onder andere de mystic trapeze staat ook online.

Nog veel meer dan alleen windsurf trapezes

Natuurlijk heeft Watersporters.com nog veel meer te bieden dan de windsurf zittrapezes en heuptrapezes. Voorbeelden uit de windsurf categorie zijn Windsurfboards, Windsurfzeilen, Windsurf gieken, Windsurf masten, Windsurf trapezes, Mastverlengers en Windsurf boardbags. Ook de nodige windsurf protectie staat online, Helmen en Impact vests. Verder is er ook een erg uitgebreid assortiment aan Waterdichte Tassen, zoals Waterdichte rugzakken en Waterdichte reistassen. Ook Waterdichte hoezen staan online, zoals de Waterdichte telefoonhoes. Kijk dus vooral gerust rond!

Windsurfen niks voor jou? Kijk dan ook eens naar ons assortiment Wakeboards of SUP boards