Helm

Van hoog naar laag sorteren

12 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 Artikel(en)

Windsurf helm

Windsurf Helm kopen? Bij Watersporters.com vindt je een ruime keuze aan Windsurf Helmen. Je hebt al zo’n Windsurf helm vanaf €59,99. Met een windsurf helm ga jij de goede richting in! Veiligheid is een belangrijk onderdeel van watersport. Wij van Watersporters.com hebben dit zelf ook door en ook daarom bieden wij een ruim assortiment aan. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kleuren en maten helmen. Een watersport helm is wat jij nodig hebt wanneer jij op avontuur gaat! De windsurf helmen zijn makkelijk te verstellen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat meer mensen deze helmen passen.

Windsurf helm voor ideale bescherming

Gevaren inzien is niks mis mee en alleen maar goed. Goed voorbereid het water op is daarom een goed idee. Iedereen valt wel eens en het zou vervelend zijn als je met je hoofd op het water terecht komt zonder bescherming. Een helm beschermt je hierbij en zorgt voor dat extra beetje veiligheid. Zo kan jij kort na je val weer verder. Watersporters.com biedt ook nog andere bescherming aan. Een voorbeeld hiervan is een impact vest. Ook voor je spullen bieden wij bescherming. Denk hierbij aan waterdichte fietstassen, Waterdichte telefoonhoesjes en E-reader hoezen.

Windsurf helm met velen voordelen

Watersporters heeft een ruim assortiment aan helmen, merken die bijvoorbeeld worden aangeboden zijn NeilPryde en Mystic. De windsurf helm van NP is een veelgebruikte helm in de watersport. De windsurf helm is CE goedgekeurd en dat volgens de EN 1385 norm. De windsurf helmen bieden een erg goede bescherming aan het hoofd. Ook is het meenemen ervan gemakkelijk, dit doordat de windsurf helmen erg licht zijn. Door een band onder je hoofd is het gemakkelijk te verstellen voor de ideale pasvorm.

Voor ieder wat wils

De Mystic watersport helm is ook een grote favoriet. De windsurf helm heeft een hele sterke en vooral duurzame buitenkant en daarnaast ook een uitneembare binnenkant die wasbaar is. Zoals al eerder vermeld zijn de windsurf helmen makkelijk te verstellen, zo is er voor iedereen wel een helm. Ook andere windsurfspullen zijn de moeite waard om te bekijken. Denk hierbij aan een carbon giek, een carbon mast, een windsurf trapeze en een windsurfboard.

Windsurf helm online

Benieuwd naar de volledige collectie van de windsurf helm of heb je hulp nodig bij het uizoeken ervan? Neem een kijkje op de site van Watersporters.com.Ook voor onze populaire windsurf boardbag kunt u hier terecht.