Filter
merk
Modeljaar
Geslacht
Ritssluiting

Windsurf protectie

Van hoog naar laag sorteren

15 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

15 Artikel(en)

Windsurf protectie

Windsurf Protectie nodig bij het surfen? Watersporters biedt +35 verschillende artikelen in Windsurf Protectie aan. Deze Windsurf Protectie producten zijn al te koop vanaf €14,99. Bij windsurfen kunnen wel eens wat gevaarlijkere momenten ontstaan dan dat je van tevoren misschien had gehoopt. Dan is het toch fijn dat je beschermd bent tegen zulke situaties. Zo kan jij ook met een geruster hart jouw sport gaan beoefenen. Zo dachten wij bij Watersporters.com er ook over en hebben daarom een ruim assortiment beschikbaar als het gaat om windsurf protectie.

Helm als windsurf protectie

Één van de belangrijkste, als het gaat om protectie tijdens het windsurfen, is toch wel de helm. Ook in andere sporten zie je de helm veelal terugkomen, ook zelfs bij het fietsen. Voor de beginnend surfer, maar ook soms voor de ervaren surfer, kan dit van pas komen. De merken waar je uit kan kiezen zijn Mystic en NP Surf (NeilPryde). Beiden zijn van erg hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Ook zijn de helmen in verschillende maten te bestellen. De helmen dienen dus erg goed als windsurf protectie. Deze helmen zijn overigens ook als protectie te gebruiken tijdens andere watersporten, zoals kitesurfen.

Impact vest en boxer

Om de windsurf protectie compleet te maken staan er ook impact vests en boxers online. Deze zijn bedoeld om de klappen van de golven op te vangen. Bij deze windsurf protectie zijn er artikelen voor mannen en vrouwen. De windsurf protecte van Mystic hebben verschillende ritssluitingen, let hier dus op bij het bestellen van jouw producten. Ook zijn er verschillende kleurvarianten te bestellen. Mocht je geïnteresseerd zijn in andere producten gerelateerd aan windsurfen, kijk dan bijvoorbeeld een bij de categoriëen windsurfboard, windsurfzeil en Windsurf boarbag. Misschien zit er wel wat voor je tussen om jouw windsurf set compleet te maken.

Windsurf protectie online

Heb jij nog verdere vragen of opmerking over de windsurf protectie artikelen of andere producten, neem dan contact op met onze windsurf shop. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste windsurf set. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar.