Filter
merk
Modeljaar

JP Australia

Van hoog naar laag sorteren

39 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

39 Artikel(en)

JP Australia

JP Windsurf producten kopen? Watersport heeft +35 JP Windsurf artikelen te koop staan. Je koopt al zo’n JP Windsurf product vanaf €109,-. JP Australia is een erg grote speler als het gaat om de verkoop van watersportproducten. De JP windsurf artikelen zijn wereldwijd te koop. Ook distrubutie partijen zitten over de gehele wereld verspreid. Dit zegt wel wat over de omvang van JP Australia. Wij zijn blij dat wij de producten van JP windsurf ook in Nederland mogen aanbieden.

Collectie JP windsurf

Buiten de grote hoeveelheid windsurfboards bieden wij ook andere producten te koop aan van JP windsurf. Deze producten zijn een tweetal windsurfzeilen en een boardbag. De boardbag is bedoeld om de windsurfboards gemakkelijker van a naar b te vervoeren, ook meerdere tegelijk. De twee windsurfzeilen zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Ook kan er gekozen worden uit verschillende hoogtes van mast en formaten van de boom. De windsurfzeilen staan bekend om de krachtigheid, duurzaamheid en het feit dat ze ook tegen zwaardere windstoten kunenn. Een mooie aanvulling op de JP windsurf artikelen.

Windsurfboards van JP windsurf

Met een keuze uit 36 verschillende windsurfboards vindt je bij Waterporters vast de geschikte windsurfboard. Twee van de boards die je in het JP windsurf bestand tegenkomt zijn de Magic Ride Pro en de Super Sport Pro. Het Magic Ride Pro model staat bekend om zijn snelle draaien, stabiliteit en het makkelijke sturen. De Super Sport Pro daarentegen staat bekend om zijn snelheid, goede hefboomwerking en ook het druk creëeren op de vin voor onmiddelijke acceleratie. Buiten deze twee voorbeelden staan er nog veel meer windsurfboards van JP windsurf online. Kijk dus gerust even rond op onze site.

JP windsurf online

Wij van Watersporters begrijpen dat je nog wel meer te weten wilt komen over de producten van JP Australia. Kijk dus vooral even rond op onze site en mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van jouw JP windsurf product.