Mastverlenger

Van hoog naar laag sorteren

9 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 Artikel(en)

Mastverlenger

Ben je op zoek naar een nieuwe mastverlenger voor bij jouw windsurf mast? Dan heb je een mastverlenger van Watersporters.com nodig! Zoals de naam al zegt, kan je met een mastverlenger heel eenvoudig jouw mast verlengen. Dit is ideaal wanneer je een windsurfzeil hebt die groter is dan de mast. In het assortiment van Watersporters.com zijn er verschillende mastverlengers te vinden van het merk NeilPryde. Ben je op zoek naar een nieuwe mastverlenger? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment!

Mastverlenger lengte

Wanneer je een mastverlenger zoekt, is het belangrijk om op de volgende dingen te letten. Zo is het heel erg belangrijk om te kijken welke maat jouw zeil nodig heeft, en welke maat de windsurf mast nu is. Je wilt natuurlijk niet een mastverlenger kopen die te groot of juist te klein is. Kijk dus goed naar welke lengte je nodig hebt, en kom niet voor verassingen te staan. Wil je meer informatie over mastverlengers krijgen? Neem dan snel contact met ons op, wij helpen je graag!

Bij de mastverlengers van Watersporters.com kan je kiezen uit twee verschillende materialen. Zo zijn er mastverlengers te vinden die gemaakt zijn van aluminium en van carbon. De carbon varianten zijn een stuk lichter dan de aluminium variant, maar de aluminium variant kan wel veel meer kracht weerstaan. In het assortiment van Watersporters.com zijn er mastverlengers te vinden voor zowel kinderen als volwassenen. Zo is er voor iedereen een perfecte mastverlenger! Als laatst kan je ook bij ons terecht voor een Base voor jouw verlenger. Zo kan je in één keer heerlijk genieten van het windsurfen.

Alles om te watersporten

Voor veel verschillende windsurfspullen kan je terecht bij Watersporters.com. Van een windsurfboard tot een windsurf trapezes, je vindt het allemaal op onze website. Daarnaast kan je voor veel verschillende watersporten alle benodigdheden vinden. Zo vindt je in onze windsurf shop online alles wat je nodig hebt om te kunnen kitesurfen, wakeboarden en suppen.