Wetsuit heren

Van hoog naar laag sorteren

108 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

108 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bij ons in de webshop hebben we een ruim assortiment wetsuits heren. Voor elke watersport hebben we een optie. Vergeet niet de weersomstandigheden, watertemperatuur en de duur van je sessies ook in je achterhoofd te houden. Deze factoren zijn ontzettend belangrijk bij het kopen van de juist wetsuit heren. Natuurlijk verkopen we verschillende stijlen en hebben we voor ieder wat wils.

Soorten wetsuits heren

Heren wetsuits zijn verkrijgbaar in verschillende diktes van tussen de 3mm en 6mm. Wetsuits hebben twee of drie lagen neopreen. Vandaar dat je soms één tot drie nummers bij de dikte van de stof ziet. Door meerdere dunnere lagen te gebruiken in plaats van één dikke, kan de sporter zich veel flexibeler bewegen, wat natuurlijk ontzettend belangrijk is bij sporten in het water. De dikste wetsuits heren (vaak met drie lage) zijn bedoeld voor de koudste omstandigheden, zoals tijdens de winter maanden. De meeste hebben ook al een vaste cap aan het pak. Natuurlijk hebben we ook losse caps beschikbaar voor de wetsuits die dit niet hebben. In de zomer zijn de heren wetsuits zonder mouwen en pijpen een goede optie. Deze geven de meeste vrijheid, maar beschermen uiteraard minder. Ze worden ook wel Shorty’s genoemd. Full suits, die het hele lichaam bedekken, zijn bedoeld voor koudere en ruigere watersporten. Naast wetsuits voor heren verkopen we natuurlijk ook wetsuit vrouwen en wetsuit kind.

Een wetsuit heren aanschaffen

Na het lezen van de informatie pagina hopen we dat je beter in staat bent de juiste herenwetsuit te kiezen in onze webshop! Een wetsuit heren bestellen bij Watersporters.com is een zeer goede keuze. Onze levering is snel, we maken gebruik van veilige betaalsystemen en bieden 14 dagen retourrecht. Daarnaast garanderen we ook de laagste prijs. We streven naar de hoogst mogelijke service en helpen u graag met eventuele vragen.