Wetsuit dames

Van hoog naar laag sorteren

68 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

68 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Er zijn veel richtlijnen om het juiste wetsuit dames te vinden. In onze webshop zijn verschillende hoogstaande merken te vinden zoals Mystic en NP Surf. Deze merken verkopen ook bijpassende accessoires om je look helemaal compleet te maken! Stel je ideale outfit samen op onze website!

Wetsuit dames variaties

Het aanschaffen van een wetsuit dames kan heel overweldigend zijn. Er is veel keus met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Om het je iets makkelijker te maken hebben we een checklist voor je gemaakt:

  • 1. Constateer welke watersport je gaat beoefenen. Niet elke watersport heeft namelijk hetzelfde wetsuit dames nodig. We hebben variaties die je gehele lichaam bedekken, maar ook met korte en lange mouwen. De plaatsing van de rits is ook belangrijk. Als je een sport beoefent waarop je op je rug ligt, is een backzip niet handig. Daarnaast is het aantrekken van een dames wetsuit met een backzip vrij lastig. Het voordeel van een backzip is dat de je geen onprettige ritssluiting bij je keel hebt. Ook is het flexibeler bewegen met een rits op de rug.
  • 2. Stel vast waar en wanneer je je wetsuit dames nodig hebt. De temperatuur van het water, maar ook de wind is belangrijk. Houd ook rekening met het seizoen wanneer je kijkt naar de dikte van de stof.
  • 3. Dit laatste punt is het belangrijkste. Zorg voor de juiste maat! Het wetsuit dames moet goed aansluiten en mag geen plooien hebben. Als het pak te ruim zit zal het te veel water binnen laten, waardoor de kans op onderkoeling niet wordt weg genomen. Een te strak pak is natuurlijk niet comfortabel. Zorg er echter voor dat het pak op het droge iets te strak zit, dit zal in het water verholpen worden.

Wetsuit dames kopen

Een wetsuit dames kopen is heel eenvoudig op onze website. Met de overzichtelijke site en het gebruik van filters beland je zo op de perfecte wetsuit dames voor jou! Is een fullsuit dames te veel van het goede? Kijk dan ook eens naar onze tops en layers! Mocht het allemaal te veel worden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Watersporters.com hanteert 14 dagen retourrecht dus je hoeft niet bang te zijn voor een miskoop.