Filter
merk
Modeljaar
Geslacht
Dikte
Ritssluiting
Model

Wetsuits

Van hoog naar laag sorteren

212 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

212 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wetsuit kopen

Wil je een wetsuit kopen? Dan ben je bij ons op het juiste adres! In ons assortiment hebben we verschillende surfpakken voor iedereen. We hebben herenwetsuits, dameswetsuits en kinderwetsuits. Door een wetsuit te kopen zullen weer en wind minder invloed hebben op je lichaam. Zo kun je zo goed mogelijk je sport beoefenen in het water. We hebben in onze webshop diverse watersportmerken zodat je het beste exemplaar kunt vinden dat past bij jouw voorkeuren. Een wetsuit kopen kan lastig zijn, daarom geven we je een aantal tips.

Het juiste wetsuit kopen

Surfen, zeilen en zwemmen zijn welbekende watersporten die beoefend worden. Echter worden wetsuits tegenwoordig ook gebruikt bij sportduiken, kanoën en de beruchte triatlon. Watersporten worden steeds populairder. Bij deze sporten is het belangrijk om een goede uitrusting te hebben. Eén daarvan is een wetsuit. Dit surfpak beschermt je lichaam tegen de kou van het water en de wind, maar ook tegen eventuele stenen en andere obstakels in het water.
Als je een wetsuit wil kopen is het belangrijkste om de juiste pasvorm te nemen. Een te groot surfpak gaat slobberen en zal je lichaam niet voldoende warm houden. Het is de bedoeling dat je lichaam een klein laagje water warm maakt om je lichaamstemperatuur op peil te houden. Een te grote maat zal te veel water in het wetsuit laten. Een te klein surfpak zal gaan knellen, waardoor je je sport niet goed kunt beoefenen. De stof waarvan wetsuits zijn gemaakt heet neopreen en voorkomt de onderkoeling. Deze stof kan enkel of dubbel gelijnd zijn. De eerste zorgt voor meer bewegingsvrijheid, de laatste geeft uiteraard meer bescherming. Ook kun je natuurlijk de verschillende stijlen in optie nemen tijdens het kopen van een wetsuit.

Accessoires voor een wetsuit kopen

Naast het kopen van een wetsuit kunt u ook denken aan surfschoenen en surfhandschoenen om onderkoeling zo veel mogelijk te voorkomen. Daarnaast zorgen ze voor de ultieme grip en een veilige sportbeleving. Koop een wetsuit met bijpassende accessoires voor jouw geliefde watersport. Filter tussen de verschillende merken om een modieuze en sportieve uitrusting te creëren!