Tops & Layering

Van hoog naar laag sorteren

13 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

13 Artikel(en)

Neopreen Top

Op zoek naar een Neopreen Top? Een passende Neopreen Top vind je in het assortiment van Watersporters.com. De tops zijn, zoals al valt af te leiden uit de naam, gemaakt van neopreen. Dit materiaal lijkt erg op rubber en heeft een isolerende werking. Deze isolerende werking maakt het materiaal voor de zwemsport. De neopreen top kledingstukken hebben door de isolerende stof een groot drijfvermogen en dit zorgt ervoor dat de zwemmers minder diep in het water komen te liggen. Daarnaast dient de neopreen top niet alleen om je warm te houden, maar ook om je bovenlichaam te beschermen tegen schrammen en steken van koraal of kwallen.

Functionaliteiten van de neopreen top

Bij dit soort neopreen top is het belangrijk dat de naden ervan goed geseald zijn. Dit voorkomt namelijk dat er te vaak nieuw water in de neopreen top stroomt. Wanneer er een nieuwe, koude golf in de neopreen top stroomt, verdwijnt de isolatielaag van het water in het pak. Daarom heeft een neopreen top vaak gesealde naden, zodat het water binnen in het pak niet te vaak ververst wordt en het warm blijft. Naast de neopreen top hebben we nog andere kledingstukken om jouw waterwear outfit mee compleet te maken. Zo verkopen we ook caps & beanies, surfhandschoenen en surfschoenen. Wij verkopen de neopreen top niet alleen los, maar we verkopen ook complete wetsuits van de bekende merken Jobe, Neilpryde en Mystic.

Collectie neopreen top

De neopreen top hebben we bij Watersporters.com in verschillende soorten en maten. Het assortiment loopt uiteen van jassen, vesten, T-shirts, bodywarmers en zelfs broeken. De neopreen top is beschikbaar in meerdere kleuren, maten en diktes. Zo is er voor iedereen wel een passende neopreen top te vinden die aansluit bij je lichaamsvorm en persoonlijke voorkeur. De neopreen top en andere vesten beschikken over een front zip, die het makkelijk maakt om hem eenvoudig aan en weer uit te doen.