Surfschoenen

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Op zoek naar surfschoenen om je voeten te beschermen tijdens het watersporten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden de laagste prijs, snelle levering en 14 dagen retourrecht! Begin je net met windsurfen of ben je een fanatiekeling? Wij hebben voor iedere watersporter geschikte surfschoenen voor een scherpe prijs!

Waarom surfschoenen?

Surfschoenen beschermen je voeten tegen de kou en scherpe rotsen of schelpen tijdens het watersporten. De schoenen zijn gemaakt van neopreen, hierdoor worden je voeten warm gehouden. De onderkant van de surfschoenen zijn voorzien van een sterk rubber wat zorgt voor een goede grip op je board. Sommige schoenen hebben aan de bovenkant een strap die extra support biedt.

Dikte van de surfschoenen

De schoenen zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. Zo heb je voor de zomer dunnere surfschoenen die voornamelijk bescherming bieden tegen de scherpe rotsen en schelpen. En voor de koudere dagen dikkere schoenen om je voeten lekker warm te houden. Naast schoenen zijn er ook neopreen surfsokken verkrijgbaar. Deze bieden net zoveel warmte maar zijn wat flexibeler qua materiaal.

Grip van de schoenen

Naast de dikte van de stof is er ook verschil te merken in de grip van de surfschoenen. Zo is er voor iedere toepassing een schoen te vinden die de gewenste grip biedt die je nodig hebt. Surfschoenen zorgen ervoor dat je veilig op je board staat en niet uitglijd.

Surfschoenen bij Watersporters.com

Watersporters.com is de winkel voor jou voor surfschoenen. Wij bieden dezelfde service als een fysieke winkel, maar dan tegen online prijzen. Naast een uitgebreid assortiment bieden wij alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, het leveren en retourneren van producten. Je kunt contact met ons opnemen om persoonlijk advies te vragen over het kopen van surfschoenen.

Meer nodig dan alleen surfschoenen? Bekijk dan ook eens onze assortimenten van de merken JP Australia of Neilpryde