Surfhandschoenen

NP Seamless 5 Finger glove 1,5mm -XS

€ 74,95

NP Split Finger Glove Open Palm 2018

€ 45,95

NP Seaml. 3Finger Mitt Glove 2018

€ 69,95

Van hoog naar laag sorteren

3 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 Artikel(en)

Surfhandschoenen

Wanneer je veel aan watersport doet, weet je dat het snel erg koud kan worden. Het is daarom belangrijk om er voor te zorgen dat je goed warm aangekleed bent wanneer je een watersport gaat beoefenen. De surfhandschoenen van Watersporters.com helpen je om jouw handen goed warm te houden, zonder dat je de grip verliest. In ons assortiment vind je verschillende surfhandschoenen van verschillende merken met verschillende diktes. Zo zit er altijd wel een handschoen bij die perfect bij je past. Wil je meer weten over de surfhandschoenen uit ons assortiment, of ben je geïnteresseerd en wil je deze handschoenen bestellen? Bekijk dan het aanbod snel op Watersporters.com.

Verschillende soorten surfhandschoenen

Er zijn verschillende surfhandschoenen beschikbaar in ons assortiment. Zo kan je de keuze maken uit open palm handschoenen, 3 finger surfhandschoenen, 5 finger handschoenen en short finger handschoenen. Daarnaast moet je ook een keuze maken in de dikte van de surfhandschoenen. Zo zijn er handschoenen van 1,5 mm, 2 mm, 3 mm en 5 mm beschikbaar in ons assortiment. Wil je liever een surfhandschoen waarmee je veel grip hebt die niet te dik is? Dan zijn de handschoenen met 1,5 mm of 2 mm dikte ideaal voor jou. Wil je juist liever een wat dikkere handschoen die meer warmte geeft? Dan zijn de 5 mm handschoenen perfect voor jou! Wil je het maximale uit het kitesurfen of wakeboarden halen? Bekijk dan snel het aanbod surfhandschoenen!

Verschillende merken

Op Watersporters.com worden alleen de beste merken met de hoogste kwaliteit aangeboden. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wanneer je surfhandschoenen wilt kopen kan je een keuze maken uit de volgende twee merken:

  • NPsurf
  • Mystic

Op Watersporters.com kan je terecht voor alle nodige watersportartikelen. Ben je naast surfhandschoenen bijvoorbeeld nog op zoek naar een wetsuits? Bekijk dan snel het aanbod op onze website. Heb je vragen en/of opmerkingen over een van onze producten, of over iets anders? Neem dan contact met ons op. Er staat altijd deskundig personeel klaar om jou te helpen met al je vragen.