Neilpryde wetsuit

NP Fireline Armor Skin Kite Jacket 2017-XS

€ 219,95 € 209,95

NP Fireline Armor Skin Kite Jacket 2017-S

€ 219,95 € 209,95

NP Fireline Armor Skin Kite Jacket 2017-M

€ 219,95 € 209,95

Van hoog naar laag sorteren

49 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

49 Artikel(en)

De Neilpryde wetsuit

Van plan om binnenkort een Neilpryde Wetsuit te kopen? Koop nu jouw Neilpryde Wetsuit op Watersporters.com! In onze collectie van Neilpryde wetsuit hebben we allerlei verschillende types wetsuits, zoals bijvoorbeeld de Nexus Lady, Pro cap, Mission en Hammer. Binnen de collectie van Neilpryde wetsuit bieden wij verschillende soorten wetsuits aan. Zo bestaan er bijvoorbeeld wetsuits met lange en korte mouwen aan en de Neilpryde wetsuit bestaat ook in meerdere verschillende diktes. Deze verschillende lengtes en diktes zijn bedoeld voor verschillende weeromstandigheden en temperaturen. De meeste wetsuits hebben een neutrale kleur, zoals grijs en zwart. Echter willen wij ook de mogelijkheid bieden om jezelf te onderscheiden met een uniek Neilpryde wetsuit. Daarom hebben enkele wetsuits opvallende kleuren en kleurcombinaties.

Collectie Neilpryde wetsuit

Naast de standaard Neilpryde wetsuit die vrijwel het hele lichaam bedekt, verkopen we ook nog andere Neilpryde wetsuit onderdelen die delen van het lichaam bedekken. Het Neilpryde wetsuit assortiment bevat daarnaast ook bijvoorbeeld Neilpryde latex schoenen, die je door het latex materiaal het gevoel geven alsof je op je blote voeten loopt. Ook het Neilpryde wetsuit vest heeft een comfortabele pasvorm en geeft de drager voldoende bewegingsvrijheid. Door het segmented foam aan de binnenkant van het Neilpryde wetsuit vest wordt de impact van botsingen verminderd. Een goede, warme bescherming aan je hoofd kan de Neilpryde wetsuit Pro Hood je bieden. Deze wordt gedragen over het hoofd en beschikt over een geïntegreerd schouder paneel.

Andere materialen

Bij Watersporters.com ben je voor vrijwel elke watersport aan het juiste adres. Voor elke sport hebben wij namelijk wel passende materialen. Kitesurfen, windsurfen, kajakken of zelfs een triatlon: de beste voorbereiding vind je op onze website. De Neilpryde wetsuit biedt warmte en bescherming in de zee en andere wateren. Op zoek naar bijbehorende materialen? Bekijk ook eens onze wakeboards, windsurfboards en kites. Bij veel wetsuits krijg je nu extra sale bovenop onze laagste prijsgarantie!