Hoodies & Jackets

NP Fireline Armor Skin Kite Jacket 2017-XS

€ 219,95 € 209,95

NP Fireline Armor Skin Kite Jacket 2017-S

€ 219,95 € 209,95

NP Fireline Armor Skin Kite Jacket 2017-M

€ 219,95 € 209,95

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

Hoodies & jackets

Neopreen hoodie aanschaffen om jouw uitrusting compleet te maken? Watersporters.com heeft een zeer ruim assortiment aan Neopreen hoodies! Wat is voor jou de perfecte toevoeging aan jouw uitrusting? Waarom een neopreen hoodie? De stof neopreen is een synthetische rubber. In de watersport wordt dit gebruikt , omdat het de drijfvermogen van de persoon in kwestie heel erg vergroot. Natuurlijk komt dit heel erg goed uit wanneer je veel opof naast het water te vinden bent. Overigens is een jacket weer een goed toevoeging om boven jouw wetsuit aan te trekken. Zo vat je niet al teveel kou.

Neopreen hoodies en jackets

Niet alle neopreen hoodies en jackets zijn voorzien van de zelfde kenmerken. Zo is de Mystic Sharkskin Battle heren neoprene jacket water- en winddicht en is het vooral bedoeld om jou zo warm mogelijk te houden. Dit is bij de MYSTIC DIVA L/S VEST NEOPRENE FZIP WOMEN 2017 iets anders. Deze longsleeve is niet echt bedoeld als jas, maar wordt veelal gebruikt in het water. De neopreen hoodie is een ademende hoodie die zorgt voor veel bewegingsruimte, natuurlijk dient de neopreen hoodie ook als product om jou warm te houden.

Assortiment buiten de neopreen hoodie & jackets.

Buiten bijvoorbeeld de neopreen hoodie is er nog veek meer te bekijken dan alleen deze mooie neopreen hoodie. Zo vindt je in dezelfde categorie nog meer producten, namelijk:

Er zijn dus heel veel producten om jouw outfit helemaal af te maken. Dit voor alles weersomstandigheden. Ook zijn er nog veel andere producten te vinden, bij

Neopreen hoodie online bestellen

Heb jij jouw neopreen hoodie al gevonden? Of wil je nog even verder kijken op Watersporters.com? Geen probleem. Voor vragen en/of opmerkingen over bepaalde producten of diensten kan je terecht bij één van onze medewerkers. Je kunt onze medewerkers bereiken door contact op te nemen per telefoon, e-mail en post. Een medewerker zal uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.