Caps & Beanies

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

De Neopreen Beanie

Zoekt je een Neopreen Beanie om uw outfit mee compleet te maken? Bestel je Neopreen Beanie nu eenvoudig op Watersporters.com! Deze neopreen beanie is, zoals de naam al verraadt, gemaakt van neopreen stof. Een naam die je wel vaker voorbij hoort komen, maar wat houdt het nou precies in? Simpel gezegd is neopreen een soort kunststofschuim dat rekbaar en veerkrachtig is. De stof voelt rubberachtig aan en heeft een isolerende en vuilafstotende werking. Hierdoor blijft je hoofd tijdens het beoefenen van welke watersport dan ook lekker warm.

Verschillende soorten neopreen beanie

Zoals bijna al onze artikelen verkopen we ook onze neopreen beanie in meerdere kleuren. Of je nou meer houdt van klassiek zwart, rood of blauw, wij hebben het allemaal. De caps en neopreen beanie bestaan in verschillende uitvoeringen. Zo bestaan er namelijk mutsen die enkel aan de bovenkant van het hoofd zitten. Daarnaast hebben we de neopreen beanie die het hele hoofd bedekt, inclusief je kin. Deze lopen door naar onderen en daarmee bedekt de neopreen beanie ook de hals en de nek. De neopreen beanie is zo ontworpen dat hij warmte door kan laten via de schedel en een comfortabele pasvorm heeft. Met de attachment loop kan de neopreen beanie eenvoudig vastgemaakt worden aan je wetsuit en hoef je dus niet bang te zijn dat je hem kwijtraakt als hij af valt. Bekijk ook eens onze heren wetsuits, dames wetsuits en bijpassende surfhandschoenen!

Advies over de neopreen beanie

Niet alleen voor caps en een neopreen beanie, maar ook voor andere wetsuit onderdelen of andere producten die gerelateerd zijn aan kitesurfen of wakeboarden ben je bij Watersporters.com aan het juiste adres. Wij begrijpen dat kiezen tussen zoveel producten lastig is, vooral als beginner! Heb je daarom meer behoefte aan persoonlijk advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice, wij helpen je graag verder met al je vragen.