Waterdichte reistas

Overboard Classic Duffel Bag Zwart - 40 liter

€ 64,95 € 57,95

Overboard adventure Duffel Bag - 90 liter

€ 109,95 € 102,95

Overboard adventure Duffel Bag Wit - 90 liter

€ 109,95 € 102,95

Van hoog naar laag sorteren

34 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

34 Artikel(en)

Waterdichte reistas

Kostbaarheden droog houden door Waterdichte Reistas? Watersporters.com geeft jou de keuze uit +20 artikelen. Deze waterdichte reistassen zijn al verkrijgbaar vanaf €57,95. Het assortiment waterdichte reistassen op Watersports.com bestaat uit een ruime keus aan duffel bags met verschillende soorten inhoud in liters. In deze waterdichte reistassen kan je veel spullen kwijt. Het voordeel van deze reistassen is dat zij zowel op de schouder als op de rug kunnen worden gedragen. Dit door het handvat en de twee schouderbanden. Zoals de naam al zegt is de tas waterbestendig. Dit doordat het van stevig nylon is gemaakt. Naast dat de tassen waterbestendig zijn, zijn zij ook beschermend tegen vuil en zand.

Over het merk Overboard

Overboard staat bekend om haar kwalitatieve en sportieve waterdichte reistassen. Wat ook nog een mooie bijeenkomst is, is dat de waterdichte reistassen ook nog betaalbaar zijn. Zo kan iedereen met een goede uitrusting op pad. Naast waterdichte reistassen zijn er bijvoorbeeld ook waterdichte rugzakken, telefoonhoesjes en camerahoesjes. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden, want bij Watersporters.com kan jij voor van alles terecht om veilig op pad te gaan. Kijk vooral op onze site zodat jij het zelf kan ervaren.

inhoud waterdichte reistassen

Zoals al eerder aangegeven is er een ruime keuze als het gaat om de inhoud van de waterdichte reistassen. Deze keuze varieert van 35L, 40L, 50L, 60L, 90L en 130L. Het is dus belangrijk om van tevoren al goed na te gaan hoeveel je nodig zult hebben. Het is vervelend wanneer je op reis bent en je komt er daar achter dat je een té kleine waterdichte reistas hebt genomen. Voor advies of verdere vragen kan je natuurlijk bij ons terecht. Wij zijn telefonisch te bereiken, via de mail of via Whatsapp. Twijfel dus vooral niet om contact op te nemen. Ook voor retourneren kan je op die pagina terecht. Daar vindt je ook het retourneerformulier waar je het eventueel ook op in kunt vullen.