Telefoonhoesjes

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Waterdicht telefoonhoesje

Waterdicht telefoonhoesje nodig voor jouw telefoon? Bij Watersporters.com is er keuze uit +15 verschillende telefoonhoezen. Deze telefoonhoezen zijn al verkrijgbaar vanaf €14,90. De nieuwste telefoons kunnen tegenwoordig wel tegen wat water, dit maar wel tot een bepaalde hoogte. Wanneer jij regelmatig bij het water te vinden bent of bijvoorbeeld graag fietstochten aflegt in verschillende weersomstandigheden kan een waterdichte telefoonhoes een uitkomst bieden. Dit ook natuurlijk wanneer je nog niet één van de nieuwere telefoons bezit met zo’n functie. Dan is het vrij noodzakelijk om in de zojuist genoemde weersomstadigheden jouw telefoon te beschermen. Watersporters.com biedt voor elke telefoon wel een waterdichte telefoonhoes aan.

Kenmerken waterdichte telefoonhoesjes

Zoals je wel kunt raden garanderen deze waterdichte telefoonhoesjes 100% waterdichtheid. Daarnaast beschermt het ook tegen vuil en stof. De meeste telefoons passen in de waterdichte telefoonhoesjes, lees alleen wel goed de beschrijving. Bij de één past elke telefoon erin en bij de ander maar een bepaald merk en formaat. Bepaalde merken waar je dan aan moet denken zijn bijvoorbeeld Samsung, Iphone, Blackberry en Huawei. Let dus wel even op wanneer je een waterdichte telefoonhoes bestelt.

Het voordeel aan deze waterdichte telefoonhoesjes is dat je hem ook kan blijven gebruiken. Dit betekent dus dat jij kan blijven bellen en jouw touchscreen ook blijft werken. Altijd bereikbaar door weer en wind! Ook foto’s nemen en video’s opnemen is geen probleem. Zo kan je van alles vastleggen in omstandigheden dat normaal gesproken niet zou kunnen. Lees van tevoren wel even de handleiding, het kan zijn dat je wel onder water kunt filmen, maar boven de waterlijn moet beginnen met filmen. Wanneer je een goede camera bezit kan jij die natuurlijk ook gebruiken. Overigens heeft Watersporters.com hier ook hoezen voor.Bij deze hoes wordt ook een neck strap bijgeleverd, zo verlies je niet zo makkelijk jouw telefoon en heb jij hem zo voor handen.

Waterdichte telefoonhoes kopen?

Wanneer je een waterdichte telefoonhoes wilt bestellen of hier nog vragen over hebt, kijk eens op onze site. Onze klantenservice helpt jou graag. Ook wanneer je bijvoorbeeld nog waterdichte oordopjes nodig hebt voor bij jouw telefoon kan je op onze site terecht.