Oordopjes

€ 0,00

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Waterdichte oordopjes

nodig voor tijdens het sporten? Bij Watersporters.com vindt je al van goede kwaliteit Waterdichte Oordopjes voor €29,95. Vandaag besteld is al snel bij jou thuis bezorgd. Heerlijk muziek luisteren tijdens het sporten om jezelf scherp te houden of juist te ontspannen? In bepaalde weersomstandigheden zijn standaard oordopjes niet voldoende, dan zijn ze binnen de kortste keren kapot wanneer je bijvoorbeeld in de regen gaat hardlopen. Vandaar dat deze waterdichte oordopjes een betere oplossing zijn. Ook voor het sporten binnen is het een betere uitkomst, omdat een veel gehoorde klacht is dat de standaard oordopjes kapot gaan door het overmatig zweten tijdens het sporten. Hierdoor worden de oordopjes dus alsnog beschadigd door vocht. Bij deze waterdichte oordopjes van Overboard is hier geen sprake van en kan jij zonder zorgen genieten van jouw muziek.

Waterdichte oordopjes van alle gemakken voorzien

De waterdichte oordopjes van Overboard hebben nog meer positieve kenmerken dan alleen de 100% waterdichtheid. Zo is het geluid zowel boven al onder water erg goed. Ook hebben deze waterdichte oordopjes de perfecte pasvorm. Dit komt doordat er sillicagel oordopjes in de maten S,M en L worden meegeleverd. De hals is ook rond gemaakt wat weer bijdraagt aan meer comfort.

Bijpassende producten op Watersporters.com

Mocht je nog niet beschikken over een telefoonhoes om jouw telefoon droog te houden voor tijdens het sporten of wanneer je op reis bent dan is dit zeker een product wat wij er bij aanbevelen. Tegenwoordig wordt het meeste op de telefoon naar muziek geluisterd en zou het zonde zijn als je wel hebt gezorgd voor de bescherming van jouw oordopjes, maar dat jouw telefoon er al snel mee stopt. Mocht je nog niet beschikken over voldoende opslagruimte voor tijdens het sporten of reizen, dan verwijzen wij je graag naar de waterdichte rugzakken en de waterdichte reistassen op onze site. Heb je nog verdere vragen over de waterdichte oordopjes of over andere producten of diensten dan helpen wij je graag.