Ereader hoesjes

€ 0,00

Er komen geen producten overeen met de selectie.

E-Reader Hoesjes

Waterdichte Hoes nodig voor jouw E-Reader of tablet? Deze E-Reader Hoezen zijn te verkrijgen in 3 verschillende soorten. Je hebt bij Watersporters.com al zo’n handige E-Reader Hoes voor €37,95. Zoals al eerder vermeld zijn deze hoezen in 3 verschillende soorten hoezen te verkrijgen. Je kunt namelijk kiezen voor een waterdichte hoes voor een E-reader, een multifunctionele hoes en een hoes die meer gebaseerd is voor het gebruik van een Ipad/tablet. Wij van Watersporters.com zullen de hoezen één voor één behandelen zodat jij weet welke voor jou eventueel geschikt is.

Waterdichte E-reader hoes

Lekker langs het water een boek lezen, een heerlijke gedachte. Dat vonden wij ook. Dat kan nu ook met deze hoes voor jouw E-reader. Deze E-reader hoes is gegarandeerd waterdicht tot 19ft/6m. Je hoeft dus niet bang te zijn dat wanneer iemand een bommetje naast je doet, jouw hele apparaat kapot is. Je kan zelfs de E-reader met hoes en al in het water laten vallen en daarna komt het vanzelf naar boven drijven. Ideaal dus. Deze E-reader hoes van Overboard is geschikt voor E-books en kleinere tablets. De afmetingen hiervan zijn 20 x 15 x 31 cm (h x b x o). Kijk dus even of deze hoes geschikt kan zijn voor jouw E-reader of tablet.

Waterdichte multifunctionele hoes

In sommige gevallen wil je dat niet alleen jouw E-reader, maar ook jouw andere spullen worden beschermd tegen water , vuil en stof. Daar is deze Overboard Waterproof Multipurpose Cases OB1088 perfect voor. Deze waterdichte hoes is erg geschikt om jouw kostbaarheden te beschermen. Denk hierbij aan telefoons, paspoort en portemonnee. Zo kan jij rustig van jouw dagje strand of boottocht genieten zonder dat jij je zorgen hoeft te maken of jouw spullen nat worden of niet.

Waterdichte Ipad hoes

Deze Waterdichte Ipad hoes van Overboard is te gebruiken voor alle generaties Ipads. Het is dus niet bedoeld om te gebruiken als hoes voor jouw E-reader. Bij deze hoes wordt namelijk nog een systeem bijgeleverd om bijvoorbeeld te bevestigen aan een boot of iets dergelijks. Zo kan jij de Ipad/tablet gebruiken in alle weersomstandigheden.

Mocht je op zoek zijn naar andere waterdichte hoezen, kijk dan vooral verder rond op onze site. Hier vindt je onder andere hoesjes voor je telefoon en camera. Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.