Hoesjes

Van hoog naar laag sorteren

12 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 Artikel(en)

Waterdicht Hoesje

Een waterdicht hoesje nodig voor één van jouw spullen? Je kunt kiezen uit +30 verschillende Waterdichte Hoezen. Jij hebt al een Waterdichte Hoes vanaf €13,95. Overboard heeft een uitgebreid assortiment waterdichte hoezen, ook bijvoorbeeld voor telefoons en camera’s. Voor de telefoon zijn er 16 varianten waterdichte hoezen. Bij de meesten passen alle telefoons erin, alleen bij de Overboard Small Phone Case Bike Mount niet, die is voor de wat kleinere telefoons. Het is dus goed om even na te gaan welke telefoon je gebruikt en welke hoezen daar bij passen. Alle hoezen die voorbij gaan komen zijn 100% waterdicht en vrij van vuil en stof. Wanneer je muziek wilt luisteren via jouw telefoon of een ander apparaat moet je hier wel bij uitkijken. Koptelefoons kunnen vaak niet tegen al teveel vocht, vandaar dat Watersporters.com ook waterbestendige oordopjes aanbiedt. Geschikt voor elk moment. Ook de mooie vakantiefoto’s mogen natuurlijk niet ontbreken. Het zou daarom ook zonde zijn dat jouw camera kapot gaat. Ook hiervoor hebben wij een tweetal waterdichte hoezen.

Waterdichte hoezen voor tablet en E-reader

Onbezorgd even een boek lezen langs het water of het bijhouden van je social media op vakantie? Geen probleem. Watersporters.com biedt ook waterdichte hoezen aan voor E-readers en tablets. Ook het lezen van een boek in het water hoeft geen probleem te zijn, deze hoezen beschermen tot aan 6 meter diepte in het water en komen vanzelf weer boven drijven. Zo kan jij dus zorgeloos genieten aan bijvoorbeeld het zwembad of op een boot.

Multifunctionele hoesjes en hoezen voor de kaart

Ook is het mogelijk dat jij jouw spullen tijdelijk wilt opbergen en ze even niet nodig heeft, als ze maar niet nat of vuil worden. Hier zijn de multifunctionele hoezen voor. Hier kan jij spullen kwijt zoals jouw telefoon, portemonnee en sleutels. Zo kan jij veilig op pad. Verder is er ook voor de kaartlezers onder ons een tweetal waterbestendige hoezen beschikbaar. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wannneer je een verre tocht te voet of met de fiets gaat maken. Kijk dus vooral even rond op Watersporters.com, want de keuze is reuze!