Waterdichte heuptas

Overboard heuptas geel - 2 liter

€ 49,95 € 37,95

Overboard heuptas zwart - 2 liter

€ 49,95 € 37,95

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Hoe draag ik de Waterdichte Heuptas?

Eenvoudig en snel een Waterdichte Heuptas bestellen? Bekijk nu snel het ruime aanbod van de Waterdichte Heuptas bij Watersporters.com! De waterdichte heuptas kent tal van mogelijkheden om te dragen. Zo kun je de waterdichte heuptas bijvoorbeeld, zoals eigenlijk bedoeld is, om je heup of taille dragen. Op die manier weet je zeker dat er geen spullen uit kunnen vallen of dat je het slachtoffer wordt van zakkenrollers. De waterdichte heuptas bewaar je om je middel namelijk op een veilige plek, waar niemand anders ongezien bij kan. De waterdichte heuptas kun je ook over een schouder en onder de andere arm dragen, zoals veel jongeren tegenwoordig doen. Een andere handige manier om de waterdichte heuptas te gebruiken is om het vast te klikken om bijvoorbeeld de mast van je zeilboot.

Specificaties van de waterdichte heuptas

De waterdichte heuptas is de ideale tas om je spullen in te bewaren en droog te houden. De waterdichte tas komt namelijk handig van pas wanneer je bijvoorbeeld een bepaalde watersport gaat beoefenen, zoals kajakken, surfen, windsurfen, kitesurfen of SUPpen. Toch kun je de waterdichte heuptas ook gebruiken bij andere watersporten. De tas is namelijk niet alleen 100% waterdicht, maar beschermt je spullen ook tegen andere viezigheid zoals zand. De tassen in ons assortiment zijn gemaakt van stevig en duurzaam 600D PVC zeildoek en geschikt voor snelle onderdompeling. Een groot voordeel aan de waterdichte heuptas is dat hij blijft drijven, dus je hoeft niet bang te zijn dat je hem kwijtraakt. De tassen beschikken over meerdere handige ritsen, waar je veel spulletjes in kwijt kunt.

Andere formaten van de waterdichte heuptas

Naast de waterdichte heuptas bieden we nog een stuk meer verschillende waterdichte tassen aan, zoals dry bags en waterdichte hoesjes. In de hoesjes kun je bijvoorbeeld je mobiele telefoon of een kaart kwijt en in de dry bags heb je net iets meer ruimte voor je spullen dan in een waterdichte heuptas. Ook wij willen natuurlijk dat jouw spullen helemaal droog blijven wanneer jij plezier maakt!