Messenger Bags

€ 0,00

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De Waterdichte Schoudertas

Online een Waterdichte Schoudertas bestellen? Bestel nu jouw Waterdichte Schoudertas op Watersporters.com! De waterdichte schoudertas wordt ook wel eens een messenger bag genoemd. Deze tas dankt zijn naam aan zijn verleden, omdat boodschappers en koeriers vroeger altijd de post rondbrachten in deze schoudertas. Tegenwoordig heb je deze messenger bag in allerlei verschillende soorten en maten en wordt hij al lang niet meer alleen gebruikt om post mee rond te brengen. Er bestaan leren, canvas, kunststoffen messenger bags en hij wordt zelfs verkocht als waterdichte schoudertas. Het is dus niet alleen een geschikte tas voor op kantoor, maar kun je eigenlijk overal mee naartoe nemen. Je laptop en andere waardevolle spullen blijven in deze waterdichte schoudertas beschermd tegen water.

Hoe ziet de waterdichte schoudertas eruit?

De waterdichte schoudertas is 100% waterproof en zelfs geschikt voor snelle onderdompeling. De naden zijn goed afgewerkt en daardoor houdt de waterdichte schoudertas vuil, stof, zand en water buiten. Door de rubberen handgrepen kun je de waterdichte schoudertas gemakkelijk oppakken en deze handgrepen geven goede grip, zodat de hengsels niet per ongeluk uit je handen glijden. De waterdichte schoudertas wordt geleverd met een aantal accessoires. Zo ontvang je bij de bestelling vanzelfsprekend de pro-light waterdichte schoudertas, met daarbij een karabijn haak, handleiding, gevoerde en volledig verstelbare schouderband en een snel sluitbare band.

Een greep uit ons assortiment

Om naast de waterdichte schoudertas je outfit helemaal compleet te maken, bieden we bij Watersporters.com nog veel meer watersportartikelen aan. Een wetsuit houdt je lichaam tijdens het beoefenen van je lievelingssport niet droog, maar wel lekker warm! Een wetsuit is een beschermend pak voor je lichaam, dat je kunt dragen wanneer je gaat kitesurfen of een andere watersport gaat beoefenen. Blijf je toch liever droog op het land? Dan kunnen we je ook een aantal mooie vliegers aanbieden.