Fietstassen

Overboard Classic Panier - 17 liter

€ 55,95 € 48,95

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

Waterdichte fietstassen

Waterdichte Fietstas nodig? Deze vindt je bij Watersporters.com al voor €48,95. Deze tijdelijke aanbieding vindt je nu op onze site. Wanneer jij fietst zijn de weersomstandigheden niet altijd ideaal. Toch wil je dat jouw spullen niet beschadigen. Dit kan voorkomen worden door de waterdichte fietstas. Door een harde bodemplaat, een buitenste weerbestendige rits, elastische kant lussen voor verlichting en reflecterende voorkant en zijkant van patches, is deze tas geschikt genoeg om elk type weer te bestrijden. Ook het Fold Seal System draagt bij aan het beschermen van jouw spullen, dit geldt ook voor de elektronisch gelaste naden. Verder is de waterdichte fietstas makkelijk schoon te maken doordat het gemaakt is van PVC-zeil. Dit komt dus ten goede voor het uiterlijk en de inhoud.

Wat is er bij inbegrepen?

De zojuist genoemde waterdichte fietstas heeft een inhoud van 17 liter en is van het merk Overboard. Ook zit er nog een handleiding bij om jou te voorzien van de verdere informatie die jij over de waterdichte fietstas moet weten. Verder zit er nog een karabijnhaak bij inbegrepen. Dit is natuurlijk makkelijk om verschillende producten te verbinden aan de fietstas of aan een ander product. Zo is de kans kleiner om jouw spullen kwijt te raken. Overigens kan de waterdichte fietstas gecombineerd worden in een set van twee fietstassen dat zorgt voor een totale inhoud van 34 liter. Dit is wat voor jou als je dus meer opslagcapaciteit wilt. Ook voor het monteren hoef je niet al teveel moeite te doen. Door het universeel bevestigingssysteem is monteren een fluitje van een cent.

Combineren met andere nuttige producten

Wij kunnen ons voorstellen dat niet alles in jouw waterdichte fietstassen past of dat je liever spullen in jouw broekzak wilt hebben zitten. Bij Watersporters.com kan dit gerealiseerd worden. Zo hoef je er niet meer bang voor te zijn dat jouw telefoon en camera waterschade oplopen. Hier bieden wij ook kwalitatieve hoezen voor om jouw telefoon en camera te beschermen. Ook muziek luisteren in vele weersomstandigheden is geen probleem, dit door de oordopjes van Overboard.

Waterdichte fietstas kopen?

Ben jij geïnteresseerd in een waterdichte fietstas of hen jij bijvoorbeeld verdere vragen over het product of bezorging? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar en kunnen met onze ervaring jou verder helpen. Watersporters.com biedt dezelfde service als dat in een fysieke winkel ook zou gebeuren, alleen bieden wij het aan tegen mooie internetprijzen.