Dry Tubes

Overboard Dry Tube Geel - 5 liter

€ 17,95

Overboard Dry Tube Blauw - 5 liter

€ 17,95

Overboard Dry Tube Zwart - 5 liter

€ 17,95

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

De Dry Tube

Op zoek naar een Dry Tube? Bekijk het ruime aanbod van de Dry Tube nu snel! De dry tube is een soort kokervormige tas die je spullen helemaal droog houdt. De tassen zijn gemaakt van nylon gecoate PVC zeildoek en zijn te gebruiken voor diverse doeleinden. Met name voor watersporten is de dry tube uitermate geschikt. Met deze tas ben je namelijk verzekerd dat de inhoud droog blijft, zelfs na een korte onderdompeling. Of je je nou aan de kust bevindt om te gaan kitesurfen, wakeboarden, windsurfen of zelfs zeilen, deze dry tube mag eigenlijk niet ontbreken tijdens een dagje weg. Deze dry tube is niet alleen waterbestendig, maar stoot ook stof en modder af. Zo hoef je je dus op het strand ook geen zorgen te maken om opstuivende wind, want de inhoud van je tas is goed beschermd.

Het uiterlijk van de dry tube

De dry tube is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Zo bieden we bijvoorbeeld langwerpige, korte, gekleurde en effen waterdichte tassen aan van het bekende merk Overboard. De dry tube maak je dicht door eerst de nek van de tas een paar keer op te rollen en te zorgen dat er geen lucht tussen zit. Vervolgens kun je de twee clips aan het uiteinde eenvoudig vastklikken en strakker trekken. Dit vormt meteen het handvat waaraan je de dry tube eenvoudig op kunt tillen. Daarnaast wordt de dry tube standaard geleverd met een bijpassend hengsel, die je aan de tas vast kan maken. Dat betekent dat je de tas ook handsfree kan dragen.

Wanneer heb ik een dry tube nodig?

De dry bag komt van pas bij elke denkbare watersport. Wanneer je bijvoorbeeld gaat SUPpen, wakeboarden of windsurfen, kun je de tas gewoon bij je houden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je kostbare spullen nat worden en kapot gaan.