Dry Pouches

Overboard Waterproof Dry Pouch zwart - 1 Liter

€ 7,50 € 5,95

Overboard Waterproof Dry Pouch blauw - 1 Liter

€ 7,50 € 5,95

Overboard Waterproof Dry Pouch rood - 1 Liter

€ 7,50 € 5,95

Van hoog naar laag sorteren

4 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 Artikel(en)

De Dry Pouch

Online een Dry Pouch bestellen? Koop nu jouw Dry Pouch op Watersporters.com! Zoals de naam al doet verraden, is de dry pouch een tas die jouw spullen droog houdt. De dry pouch is ideaal om mee te nemen wanneer je een watersport zoals kitesurfen of windsurfen gaat beoefenen. Zo hoef je je tijdens het sporten geen zorgen te maken om je kostbaarheden, de dry pouch houdt jouw kleine kostbaarheden namelijk droog en hij lekt niet. Tegenwoordig nemen we overal onze elektronische apparaten mee naartoe en je wil natuurlijk niet dat deze kapot gaan door waterschade. De dry pouch beschermt niet alleen tegen waterschade, maar ook tegen vuil, sneeuw ijs, modder en zand. Dat maakt de dry pouch ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een dagje strand of wanneer je op pad gaat naar een andere avontuurlijke omgeving. Zelfs wanneer de tas in het water valt en je deze er snel uit haalt zijn je spullen nog veilig, want de dry pouch is 100% waterdicht.

Verschillende varianten van de dry pouch

Bij Watersporters.com verkopen we deze waterdichte zakken in verschillende varianten. De dry pouch die we in ons assortiment hebben zijn van het merk Overboard en hebben getapete naden in klasse 2. De tassen van Overboard staan erom bekend dat ze makkelijk opvouwbaar zijn, gemakkelijk schoon te maken en lang meegaan. De dry pouch is verkrijgbaar in verschillende kleuren met een inhoud van 1 liter. Dit is ruim genoeg om je kostbare spullen mee in te nemen.

Andere formaten van de dry pouch

Is de dry pouch met een liter inhoud toch net iets te klein? Op onze website bieden we nog veel meer waterdichte tassen aan, zoals rugtassen. Je elektronische apparaten of bijvoorbeeld een plattegrond zou je ook kunnen bewaren in een daarvoor bedoeld hoesje. Naast je spullen moet natuurlijk ook je lichaam goed beschermd worden. Overweeg een wetsuit voor wanneer je het water op gaat!