Dry Flats

Overboard Dry Flat Zwart - 5 liter

€ 19,45 € 15,95

Overboard Dry Flat - 15 liter Zwart

€ 25,95 € 24,95

Overboard Dry flat - 5 liter Geel

€ 19,45 € 15,95

Van hoog naar laag sorteren

3 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 Artikel(en)

Dry Flats

Waterdichte zak nodig? Watersporters biedt een waterdichte zak aan in verschillende soorten. Zo’n Waterdichte Zak is al verkrijgbaar vanaf €15,95. De dry flats hebben zo zijn voordelen, zo zijn ze ook geschikt voor vele activiteiten. De waterdichte zakken zijn makkelijk op te vouwen en op te bergen, hebben een handig afneembare riem en beschikken over super lichtgewicht materiaal. In welke omgeving jij je ook bevindt, of het nu vuil of nat is, deze zakken houden jouw spullen droog. Dit doordat de tas gemaakt is van stevig materiaal. Dit materiaal wordt ook wel het Fold Seal System genoemd. Het houdt het vuil en water buiten door de gelaste naden. Ook zijn de waterdichte zakken makkelijk schoon te houden en te vegen.

Voordelen waterdichte zak

Buiten de zojuist genoemde voordelen hebben de waterdichte zakken van Overboard nog meer voordelen. Zo is nog een ander pluspunt van zo’n waterdichte zak dat hij blijft drijven op het water. Ook zijn de waterdichte zakken geschikt tegen snelle onderdompelingen. Dit zorgt ervoor dat jij wel door kunt in situaties dan dat anderen al hadden af moeten haken. Zo’n waterdichte zak is dus ideaal voor de fanatiekeling die van water en/of zand houdt.

Buiten deze voordelen zijn de waterdichte zakken te verkrijgen in verschillende maten. De maten van een waterdichte zak verschillen in inhoud van 5L, 15L & 30L. Voor elke reis dus wel een tas! Verder kan je ook nog kiezen uit verschillende kleuren, namelijk zwart, geel en rood.

Verdere producten

Mocht je met een waterdichte zak alleen nog niet tevreden zijn, Watersporters heeft verder buiten de dry flats nog veel meer producten die jouw reis makkelijker kunnen maken. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

Jouw waterdichte zak online bestellen

Ben jij er al aan uit welke waterdichte zak voor jou geschikt is of ben je er soms nog niet helemaal aan uit? Geen probleem, wij helpen je graag om bij je uiteindelijke doel te komen. Mochten er ook andere vragen zijn over producten of diensten staan wij je graag te woord. Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per email, telefoon en per post.