Camera tassen

Overboard waterproof Camera tas - 7 Liter

€ 35,95 € 31,95

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

De Waterdichte Cameratas

Online een Waterdichte Cameratas bestellen? Bestel nu jouw Waterdichte Cameratas op Watersporters.com! De waterdichte camera is een must have voor elke fotograaf. Het maakt niet uit of fotograferen nou je hobby is of je beroep, wanneer je op pad gaat met je camera wil je natuurlijk dat deze droog blijft. Daarvoor biedt de waterdichte cameratas een goede oplossing. Een foto zegt meer dan duizend woorden en daarom wil je natuurlijk niet dat je foto’s verloren gaan doordat de camera in het water valt of door een regenbui. De tas is 100% waterproof, mits je hem niet onderdompelt in het water. Naast het feit dat de waterdichte cameratas je waardevolle spullen tegen water beschermt, beschermt hij ook tegen zand en stof.

Hoe ziet de waterdichte cameratas eruit?

De waterdichte cameratas is verkrijgbaar in verschillende maten. Bij Watersporters.com bieden we een grote aan, geschikt voor grote lenzen, en een kleinere waterdichte cameratas met een inhoud van 7 liter voor wat kleinere camera’s. De materialen waarvan de waterdichte cameratas is gemaakt, zijn erg duurzaam en zwaar. Dat maakt de waterdichte cameratas bestand tegen ruw gebruik. Daarnaast is de onderkant verstevigd, wat de inhoud van de waterdichte cameratas beschermt tegen schokken en stoten. In de elastische mesh zakken aan de binnenkant kun je gemakkelijk accessoires bewaren, zoals adapters of een extra paar batterijen. Met behulp van de volledig verstelbare schouderbanden kun je de waterdichte cameratas precies op de juiste hoogte naast je lichaam hangen.

Sporten fotograferen

Een waterdichte cameratas is een goede mogelijkheid wanneer je zelf een watersport gaat beoefenen of wanneer je langs de zijlijn staat toe te kijken in een omgeving waar veel water is. Leuke watersporten om te fotograferen zijn bijvoorbeeld kitesurfen, windsurfen en vliegeren. De eerste twee leveren prachtige actiefoto’s op en de kleurrijke vliegers zijn ook een mooi plaatje.