Dry bags

Overboard Dry Flat Zwart - 5 liter

€ 19,45 € 15,95

Overboard Dry Flat - 15 liter Zwart

€ 25,95 € 24,95

Overboard Dry flat - 5 liter Geel

€ 19,45 € 15,95

Van hoog naar laag sorteren

33 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

33 Artikel(en)

Dry Bags

Dry Bag Kopen? Meer dan +45 verschillende Dry Bags van de merken Overboard en NPsurf. Dit al vanaf €5,45. Wat is voor jou de juiste Dry Bag? Zonder zorgen op pad, dat is ook wat jij wilt. Onze webshop heeft een ruim assortiment aan producten om uw waardevolle spullen te beschermen, waaronder hoge kwaliteit dry bags. Wij van Watersporters.com bieden de volgende varianten aan:

Door deze dry bags kan jij relaxt je activiteiten voortzetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat jouw spullen kapot gaan door water, vuil of stof. Ook zijn deze tassen erg ruim en in verschillende formaten te verkrijgen. Door de naadloze constructie en afdichtsysteem zijn de dry bags ook echt 100% waterdicht en kunnen ze ook tegen een snelle onderdompeling.

Dry Flats

Deze dry flats zijn erg handig voor velen activiteiten en ook te gebruiken voor diverse doeleinden. Deze dry flats blijven drijven en kunnen tegen een snelle onderdompeling. Ook is deze vorm van de dry bag makkelijk te dragen en zijn ze bovendien ook nog eens erg duurzaam. Overigens is de schouderriem verstelbaar en afneembaar, zo kan iedereen hem dragen zoals zij het zouden willen.

Je dry bag online bestellen

Kom jij nog wat tassen tekort om jouw reis echt compleet te maken? Bestel dan jouw dry bag bij Watersporters.com. Mocht je al voorzien zijn van een dry bag of na aankoop nog steeds wat missen om goed voorbereid erop uit te gaan, kijk dan vooral nog even verder in onze webshop. Wij bieden nog vele andere producten aan. Dit zijn bijvoorbeeld windsurfboards, vliegers en wetsuits. Dit waren maar een paar voorbeelden. Watersporters.com heeft een erg ruim assortiment, dus kijk vooral even rond.