Waterdichte tassen

Overboard Pro-Light Waterproof Backpack 20 Liter

€ 119,95 € 97,95

Overboard Classic Backpack Geel - 20 liter

€ 66,95 € 58,95

Overboard Classic Backpack Geel - 30 liter

€ 70,95 € 63,95

Van hoog naar laag sorteren

95 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

95 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waterdichte tas

Doe je veel aan watersport, maar merk je dat jouw spullen altijd de auto nat maken wanneer je terug naar huis gaat? Dan is een waterdichte tas van Watersporters.com perfect voor jou. Zoals de naam al zegt, zijn de waterdichte tassen ideaal voor de opslag van jouw natte kleding. Op onze website vind je een ruim assortiment artikelen die je helpen om jouw uitrusting droog te houden wanneer je een watersport beoefend. Heb je een waterdichte tas nodig, of ben je het zat dat jouw spullen nat worden wanneer je op het water bent? Bekijk dan snel onze website voor alle mogelijkheden.

Ruime keuze waterdichte artikelen

Op Watersporters.com vind je naast een ruim assortiment waterdichte tassen ook veel andere waterdichte producten. Zo zijn onder andere de volgende producten terug te vinden in ons assortiment:

  • Telefoonhoesjes
  • Waterdichte telefoonoortjes
  • Camerahoesjes
  • Heuptaskes
  • Laptoptassen
  • Nog veel meer!

Zoals je ziet zijn de waterdichte mogelijkheden eindeloos op Watersporters.com. Wanneer je vooral op een boot bezig bent is het ideaal om een waterdichte map houder of waterdichte iPad houder te hebben, en wanneer je meer bezig bent met verschillende watersporten zoals wakeboarden of kitesurfen, kan je meer profijt hebben van een waterdichte telefoonhoes of een waterdichte tas. Op onze website worden waterdichte tassen van verschillende top merken aangeboden. Zo bieden wij verschillende artikelen aan van de merken Overboard, NPsurf en Seawag. Heb je vragen over de mogelijkheden, of heb je ergens anders een vraag over? Neem dan contact met onze klantenservice op. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

Over Watersporters.com

Naast waterdichte tassen kan je bij Watersporters.com terecht voor alles wat je nodig hebt voor de watersport. Zo vind je onder andere verschillende wakeboards, wetsuits, sup benodigdheden en nog veel meer verschillende watersport artikelen op onze website. Ben je een ervaren watersporter, of probeer je de sport voor het eerst? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat iedereen kan genieten van een mooie waterdichte tas!