Kabel wakeboards

Hyperlite Wakeboard Wishbone 2020-143

€ 599,99

Hyperlite Wakeboard Wishbone 2020-147

€ 599,99

Hyperlite Wakeboard Lunchtray 2020-144

€ 599,99

Van hoog naar laag sorteren

25 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

25 Artikel(en)

Kabel wakeboards

Een Cable Wakeboard nodig? Watersporters biedt +30 verschillende cable wakeboards aan tegen scherpe prijzen. Zo koopt jij al een cable wakeboard vanaf €269,99. Het kiezen van de juiste kabel wakeboard kan lastig zijn wanneer je nog niet goed ingelicht bent. Een te kleine kabel wakeboard kan onstabiel aanvoelen en een te grote kabelwakeboard zal minder wendbaar zijn. Het is daarom van belang dat, wanneer je nog niet zeker bent van je zaak, je het altijd even navraagd. Het is dus dan verstandig om naar ons te bellen voor advies. Zo helpen wij jou om de passende kabel wakeboard te vinden.

Modellen Kabel wakeboards

Wij van Watersporters bieden 32 verschillende kabel wakeboards aan, genoeg keuze dus. Ook de kwaliteit is hoog, de wakeboards zijn van topmerken zoals Jobe, O’Brien, Hyperlite en Ronix. Deze kabel wakeboards zijn te bestellen uit de modeljaren 2017 en 2018. Ook staat er speciaal voor kinderen een kabel wakeboard online, namelijk de Wakeboard Ronix August.

Wat heb ik nog meer nodig om te kunnen wakeboarden?

Wat vaak verplicht is op de kabelbanen, maar het niet minder belangrijk maakt, is het dragen van een wakeboard helm. Dit vangt de eventuele klappen aan je hoofd op. Wat ook de nodige klappen opvangen is een wakeboard vest. Het impact vest is gemaakt voor de betere bescherming van het lichaam. Het wakeboard vest, oftewel zwemvest, geeft je wat minder bescherming, maar maakt het je wel makkelijker om te blijven drijven. Een aavulling tijdens het kabel wakeboarden. De soorten beschermingen zijn te bestellen in verschillende maten en ook voor kinderen.

Kabelbaan Wakeboards online

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het online uitkiezen van jouw kabel wakeboard, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale cable wakeboard. Wij zijn te bereiken via telefoon en e-mail.