Boot Wakeboards

Hyperlite Wakeboard State 2.0 2020-135

€ 299,99

Hyperlite Wakeboard State 2.0 2020-140

€ 299,99

Hyperlite Wakeboard Motive 2020-134

€ 279,99

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

Wakeboard boot

Wakeboarden is een sport die op twee verschillende manieren kan worden beoefend. Zo kan je door een kabel door een park worden gestuurd, en daarnaast kan je deze sport ook doen door achter een boot te hangen. Voor beide manieren heb je een andere wakeboard nodig. Op watersporters.com vind je een ruim aanbod wakeboard boot planken. Ben je geïnteresseerd in wakeboarden, maar heb je nog een wakeboard voor achter een boot nodig? Bekijk dan snel het aanbod op onze website en laat je inspireren!

Verschillende wakeboard boot merken

Wanneer je een wakeboard boot wilt kopen moet je op een paar dingen letten. Een wakeboard voor achter een boot is eenmaal een aankoop die je niet wekelijks maakt, en je zal waarschijnlijk lang van de wakeboard gebruik maken. De wakeboard voor achter een boot kan wel gebruikt worden in een kabelpark, alleen zullen deze daar veel sneller verslijten, aangezien ze daar niet voor gemaakt zijn. Wanneer je een wakeboard koopt die je achter een boot kan hangen kan je de keuze maken uit vier verschillende merken. De volgende merken zijn terug te vinden in ons assortiment:

  • Jobe
  • Hyperlite
  • Ronix
  • Good

Al de merken in het assortiment zijn bekend in de watersport wereld en veel mensen gebruiken deze merken om te wakeboarden. Deze merken leveren producten van hoge kwaliteit. Doordat er een ruim assortiment voor jou beschikbaar is, zit er altijd wel een wakeboard boot bij die perfect bij je past.

Wakeboard boot aanschaffen

Jouw nieuwe wakeboard voor achter een boot koop je bij watersporters.com. In ons assortiment zit altijd wel een board bij die perfect bij je past. Heb je de perfecte board gevonden? Bekijk dan ook gelijk de wakeboard bindingen of wetsuits. Zo kan je in één keer gaan wakeboarden! Heb je na deze informatie nog vragen over welk wakeboard voor achter een boot het best bij je past? Neem dan gerust contact met ons op! Je kan ons telefonisch, per mail en via Whatsapp bereiken.