Filter
merk
Modeljaar
Geslacht

Boot en Kabel wakeboards

Jobe Knox wakeboard 2017-139cm

€ 449,99

Jobe Knox wakeboard 2017-143cm

€ 449,99

Van hoog naar laag sorteren

81 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

81 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wakeboard kopen

Heb je altijd wel eens een watersport willen doen? Dan is wakeboarden echt iets voor jou. Wakeboarden is een sport waarbij de wakeboarder aan een lijn over het water wordt getrokken. Hierbij kunnen verschillenden trucs gedaan worden. Op Watersporters.com kan je een mooie wakeboard kopen. Met een eigen wakeboard kan je altijd en overal deze mooie sport beoefenen, zonder elke keer een board te moeten huren. Heb je interesse in deze sport en wil je graag een wakeboard kopen? Kijk dan snel op onze website naar het ruime assortiment.

Assortiment wakeboards

Wanneer je een wakeboard wilt kopen, heb je de keuze uit een ruim assortiment. In ons assortiment kan je wakeboards kopen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De meeste boards in ons assortiment komen uit het modeljaar 2018, terwijl er ook een paar modellen zijn uit het jaar 2017. De volgende bekende merken worden aangeboden op Watersporters.com:

  • Jobe
  • Hyperlite
  • Ronix
  • Good

Een wakeboard kopen betekent dat je voor een lastige keuze staat. Een wakeboard is een prijzige aankoop en het gaat ook nog eens heel erg lang mee. Het is daarom belangrijk dat je er voor zorgt dat je een board koopt die goed bij je past. Let er op dat de lengte van het board goed is. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten waarvoor je het board gebruikt. Gebruik je de wakeboard achter een boot of gebruik je het aan een kabel in een speciaal park? Wanneer je een boot koopt die goed werkt achter een boot, zal deze sneller verslijten wanneer je deze vaak in een park gebruikt.

Online wakeboard aanschaffen

Jouw nieuwe wakeboard koop je online op Watersporters.com. In het ruime assortiment zit altijd wel een wakeboard dat bij je past. Op onze website kan je ook terecht voor wakeboard bindingen, protectie en wetsuits. Bekijk het aanbod online en koop jouw gewenste wakeboard snel en eenvoudig op watersporters.com!