Filter
merk
Modeljaar

Boardbags

NP Surf Socke 2017-183 cm

€ 44,95

NP Surf Socke 2017-201 cm

€ 52,95

Van hoog naar laag sorteren

21 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

21 Artikel(en)

Wakeboard Boardbag

Wakeboard Boardbag nodig voor bij het watersporten? Meer dan +25 verschillende Wakeboard Boardbags online van o.a. merken als Mystic, Jobe en Ronix. Wat is voor jou de juiste Wakeboard Boardbag? Watersporters biedt een ruim assortiment aan Wakeboard boardbags aan. Dit ook in verschillende modellen voor verschillende producten uit de modeljaren 2017 en 2018. Ga dus even na wat je mee wilt nemen op reis en hoe groot de spullen zijn. Wanneer je alleen je board wilt meenemen is alleen een wakeboard boarsbag voor je board genoeg. Wil je verder nog andere boards en/of accessoires meenemen is alleen een wakeboard boardbag niet genoeg.

Jobe Padded Wakeboard Boardbag

Een voorbeel uit alle andere wakeboard boardbags is de Padded Wakeboard Boardbag  van Jobe. Deze wakeboard boardbags zijn in de kleur grijs. Verder zijn deze wakeboard boardbags erg ruim en kunnen de wakeboardbindingen op de wake board blijven zitten. Deze wakeboard boardbags kunnen ook als tas gedragen worden, dit door de stevige rugbanden die aan de wakeboard boardbags zijn gemaakt. Er is aan nóg meer ruimte gedacht, de tas heeft twee vakken. Zo kan je ook gemakkelijk je spullen scheiden. Ook tegen vallen en stoten heeft Jobe iets bedacht, namelijk het foam tussen de wanden in. Zo beschermt het jouw waardevolle spullen.

Golfbag boardbags

Deze boardbags hebben een typische uitstraling. Het heeft, zoals de naam al zegt, een uitstraling om je golfclubs in te doen. Het is niet mogelijk om elke soort bagage of tas mee te nemen in het vliegtuig. Bij sommige vliegtuigmaatschappijen is het toegestaan om je golfclubs mee te nemen in het vliegtuig. Zo ook om jouw kites mee te nemen, dit scheelt dan weer in de kosten. Verder kunnen er 3 kiteboards of 2 twintipboards in, beschikt de boardbag over verschillende vakjes voor je accessoires en heeft het hoge kwaliteit wieltjes.

Wakeboard boardbags online bestellen

Heb jij nog verdere vragen of hulp nodig bij het uitzoeken van jouw wakeboard boardbag? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag een passend advies.