Filter
merk
Modeljaar
Geslacht

Wakeboards

Van hoog naar laag sorteren

224 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Van hoog naar laag sorteren

224 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Een Wakeboard kopen betekent dat je een lastige keuze moet maken. Het is geen aankoop die je wekelijks doet en daarnaast is een wakeboard niet goedkoop. Het is dus ook belangrijk dat je het board koopt die past bij hoe jij hem wil gebruiken en dat de lengte goed is. De lengte van een wakeboard hangt namelijk af van gewicht van de rider, hoe hoger het gewicht, hoe langer het board. Ook zit er een groot verschil in het feit of je gebruik maakt van een kabelbaan, of dat je achter een boot hangt. Het juiste board zorgt voor een langere levensduur en dus langer plezier in het park of achter een boot!

Welk wakeboard past bij mij?

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is: “Wakeboard ik vaker achter een boot of in het park?” Natuurlijk is het mogelijk om met één board beide te doen, maar een wakeboard slijt harder als hij wordt gebruikt voor iets waar het in eerste instantie niet voor bedoeld is. Een kabel wakeboard is bijvoorbeeld gemaakt van harder materiaal, zodat het bestand is tegen het schuren en de harde klappen tegen obstakels.

Ook zitten er verschillen in de rockerlijn van een wakeboard. Er zijn er drie, namelijk:

 • Continuous rocker
 • 3-stage rocker
 • Hybrid rocker

De Continuous rocker heeft een ronde vorm en dit wakeboard betekent snelheid maar een mindere pop. De 3-stage rocker heeft een onderkant met drie aparte stukken. Een wakeboard van deze soort is vaak wat langzamer, maar heeft wel een grote pop. Een Hybrid rocker is een combinatie van deze twee.

Wakeboard online aanschaffen

Jouw nieuwe wakeboard koop je bij watersporters.com! In ons ruime assortiment met boards ven de beste kwaliteit en van de bekendste merken als Jobe en Ronix zit er hoe dan ook een wakeboard bij die past bij jou. Ben je naast een wakeboard ook nog opzoek zijn naar wakeboard bindingen of naar een nieuwe wetsuit? Ook dan ben je bij watersporters.com aan het juiste adres!

Mocht je na deze informatie te hebben gelezen nog niet weten welk wakeboard bij jou past, neem dan gerust contact met ons op! Stel je vraag via Whatsapp of mail en wij zullen je voorzien van proffessioneel advies!