Wakeboards

NP Surf Socke 2017-183 cm

€ 44,95

NP Surf Socke 2017-201 cm

€ 52,95

Van hoog naar laag sorteren

49 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

49 Artikel(en)

Wakeboards

Een Wakeboard kopen betekent dat je een lastige keuze moet maken. Het is geen aankoop die je wekelijks doet en daarnaast is een wakeboard niet goedkoop. Het is dus ook belangrijk dat je het board koopt die past bij hoe jij hem wil gebruiken en dat de lengte goed is. De lengte van een wakeboard hangt namelijk af van gewicht van de rider, hoe hoger het gewicht, hoe langer het board. Ook zit er een groot verschil in het feit of je gebruik maakt van een kabelbaan, of dat je achter een boot hangt. Het juiste board zorgt voor een langere levensduur en dus langer plezier in het park of achter een boot!

Welk wakeboard past bij mij?

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is: “Wakeboard ik vaker achter een boot of in het park?” Natuurlijk is het mogelijk om met één board beide te doen, maar een wakeboard slijt harder als hij wordt gebruikt voor iets waar het in eerste instantie niet voor bedoeld is. Een kabel wakeboard is bijvoorbeeld gemaakt van harder materiaal, zodat het bestand is tegen het schuren en de harde klappen tegen obstakels.

Ook zitten er verschillen in de rockerlijn van een wakeboard. Er zijn er drie, namelijk:

  • Continuous rocker
  • 3-stage rocker
  • Hybrid rocker

De Continuous rocker heeft een ronde vorm en dit wakeboard betekent snelheid maar een mindere pop. De 3-stage rocker heeft een onderkant met drie aparte stukken. Een wakeboard van deze soort is vaak wat langzamer, maar heeft wel een grote pop. Een Hybrid rocker is een combinatie van deze twee.

Wakeboard online aanschaffen

Jouw nieuwe wakeboard koop je bij watersporters.com! In ons ruime assortiment met boards ven de beste kwaliteit en van de bekendste merken als Jobe en Ronix zit er hoe dan ook een wakeboard bij die past bij jou. Ben je naast een wakeboard ook nog opzoek zijn naar wakeboard bindingen of naar een nieuwe wetsuit? Ook dan ben je bij watersporters.com aan het juiste adres!

Mocht je na deze informatie te hebben gelezen nog niet weten welk wakeboard bij jou past, neem dan gerust contact met ons op! Stel je vraag via Whatsapp of mail en wij zullen je voorzien van proffessioneel advies!

Wakeboard kopen

Heb je altijd wel eens een watersport willen doen? Dan is wakeboarden echt iets voor jou. Wakeboarden is een sport waarbij de wakeboarder aan een lijn over het water wordt getrokken. Hierbij kunnen verschillenden trucs gedaan worden. Op Watersporters.com kan je een mooie wakeboard kopen. Met een eigen wakeboard kan je altijd en overal deze mooie sport beoefenen, zonder elke keer een board te moeten huren. Heb je interesse in deze sport en wil je graag een wakeboard kopen? Kijk dan snel op onze website naar het ruime assortiment.

Assortiment wakeboards

Wanneer je een wakeboard wilt kopen, heb je de keuze uit een ruim assortiment. In ons assortiment kan je wakeboards kopen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De meeste boards in ons assortiment komen uit het modeljaar 2019, terwijl er ook een modellen zijn uit 2017 en 2018. De volgende bekende merken worden aangeboden op Watersporters.com:

Een wakeboard kopen betekent dat je voor een lastige keuze staat. Een wakeboard is een prijzige aankoop en het gaat ook nog eens heel erg lang mee. Het is daarom belangrijk dat je er voor zorgt dat je een board koopt die goed bij je past. Let er op dat de lengte van het board goed is. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten waarvoor je het board gebruikt. Gebruik je de wakeboard achter een boot of gebruik je het aan een kabel in een speciaal park? Wanneer je een boot koopt die goed werkt achter een boot, zal deze sneller verslijten wanneer je deze vaak in een park gebruikt.