Wakeboard protectie

Van hoog naar laag sorteren

77 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

77 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wakeboard Protectie

Wakeboard Protectie nodig voor tijdens het wakeboarden? Watersporters biedt +80 verschillende Wakeboard protectie artikelen aan. De goedkoopste Wakeboard Protectie kost €14,99. Bescherming tijdens het sporten kan nooit kwaad en is in de meeste gevallen alleen maar nuttig voor jouw lichaam. Een ongeluk zit namelijkl in een kleine hoek. Watersporters biedt de wakeboard protectie die jij nodig hebt. Er zijn verschillende manieren om je te weren tegen mogelijke tegenslagen. Een item wat je regelmatig terug ziet is het impact vest. Dit trek je over jouw wetsuit en harnas heen. Het impact vest beschermt jouw middenrif bij een harde klap. Verder biedt Watersporters nog meer wakeboard protectie aan.

Helm als wakeboard protectie

In andere sporten en activiteiten wordt de helm regelmatig als overbodig gezien, Zo ook bij fietsen/wielrennen. Toch is het erg effectief en een stuk veiliger bij harde crashes. Aan het strand en in het water kunnen onverwachtse dingen gebeuren, zoals obstakels. Het is vooral als beginner gebruikelijk om een helm te dragen, dit vaak door de mindere controle en ervaring. Ook bij het oefenen op het land is wakeboard protectie aan te raden dit ook door de vele mogelijke obstakels. De helmen die Watersporters als wakeboard protectie aanbiedt zijn van topmerken en van hoge kwaliteit. Deze helmen zijn onder andere van de merken NeilPryde en Mystic. De helmen zijn te koop in veschillende maten.

Vesten als wakeboard protectie

Buiten de helmen zijn er ook zwemvesten en impact vesten als wakeboard protectie. Impact vesten zijn vooral om de klappen op te vangen en de zwemvesten zijn meer om beter te kunnen blijven drijven. Deze vesten zijn te bestellen voor heren, vrouwen en ook kinderen. Uiteraard in verschillende maten.

Wakeboard protectie online bestellen

Heeft u nog vragen over bepaalde wakeboard protectie? Stel die dan gerust. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste watersport gear, zo ook bij de wakeeboard protectie. Watersporters is te bereiken per telefoon of e-mail.