Open toe bindingen

Liquid Force Plush Boot 2019

€ 239,99

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Open Toe Bindingen

Op zoek naar Open Toe Bindingen voor je wakeboard? Het ruimste aanbod Open Toe Bindingen vind je op Watersporters.com. Tijdens het wakeboarden is het, net als bij vele andere sporten, belangrijk om goede bescherming voor je lichaam te dragen. Daarnaast moet je natuurlijk de open toe bindingen niet vergeten. Deze zorgen er namelijk voor een goede grip op het board en zorgen ervoor dat je je wakeboard niet zo gemakkelijk kwijtraakt. De open toe bindingen hebben we in verschillende soorten en maten. Zo verkopen we bijvoorbeeld open toe bindingen voor mannen, vrouwen en zelfs in kindermaten. Het assortiment loopt uiteen van vrolijke kleuren tot neutraal en klassiek zwart en er zijn open toe bindingen verkrijgbaar uit verschillende modeljaren. We verkopen open toe bindingen van de volgende bekende merken: Jobe, Hyperlite en Ronix.

Verschillende open toe bindingen

Naast verschillende open toe bindingen voor volwassenen en kinderen maken we ook nog in andere aspecten een onderscheid. Zo hebben we, zoals misschien geen verrassing is, open toe bindingen in verschillende maten. Deze maten variëren van 33 tot en met maat 43-48. Naast de schoenmaten heb je ook nog de keuze tussen veters of klittenbandsluiting. Het voordeel van open toe bindingen met een vetersluiting is dat ze strak aangetrokken kunnen worden en het voordeel van open toe bindingen met een klittenbandsluiting is dat ze gemakkelijk aan het uit gedaan kunnen worden. De open toe bindingen met klittenbandsluiting zijn dus uitermate geschikt voor kinderen. Dit zijn, naast een aantal andere aspecten, de specificaties waar je op kunt letten bij het kopen van open toe bindingen.

Bijpassende artikelen bij de open toe bindingen

Voordat je het water op gaat met de open toe bindingen moet je natuurlijk zorgen dat je voorzien bent van de juiste materialen. Ben je al in het bezit van een boot wakeboard of kabel wakeboard? En ben je niet vergeten een beschermende helm aan te schaffen?