Wakesurf

€ 0,00

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wakesurf board

Voor je nieuwe wakesurf board ben je bij ons aan het juiste adres. Wij, van watersporters.com, hebben een ruim assortiment aan wakesurf boards waardoor jij op een board met het vetste design de beste golf kunt pakken. In Nederland is het vrijwel onmogelijk om een natuurlijke golf te pakken met een surfplank, een golf pakken op een wakesurf board is dan ook het ideale alternatief! Wakesurf boards zijn te koop in allerlei verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat je hier goed naar kijkt, voordat je aan de slag gaat met jouw nieuwe board en iedereen aan de waterkant laat genieten van de vetste tricks!

Wat is wakesurfen?

Over het ontstaan van het wakesurfen bestaan allerlei verhalen. Verschillende mensen en bedrijven claimen dat zij voor het eerst een wakesurf board de wereld in hebben geholpen. De sport houdt in dat je op een speciaal wakesurf board achter een boot hangt en door een touw wordt voortgetrokken. Het is de bedoeling dat de persoon op het wakesurf board tot een bepaalde snelheid komt en dat de boot probeert om zo groot mogelijke golven te maken. Als je loslaat moet je proberen om vette trucs te doen zoals de ‘180 spin’ of een ‘Air’. Een wakesurf board is een soort combinatie van een surfplank en een wakeboard, breder dan een wakeboard maar een stuk kleiner dan een surfplank.

Wakesurf board online bestellen

Ben je een ervaren wakeboarder en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is het wakesurf board echt wat voor jou! Ook als je een surfer bent, maar geen zin hebt om ieder jaar te wachten op de zomer omdat je dan weer kunt surfen in het buitenland, moet je dit echt eens proberen! Wij verkopen de beste boards van de beste merken zoals Ronix en Hyperlite waardoor je verzekerd bent van een wakesurf board van de beste materialen. Ga je toch naar het buitenland om daar te gaan surfen, of je wakesurf board te gebruiken voor echte golven, dan is het altijd handig om een boardbag aan te schaffen. Zo blijft uw (nieuwe) board veilig voor krassen en kan je met een gerust hart op reis!