Wakeskate

Jobe Exceed Wakeskate

€ 169,99 € 129,99

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bij watersporters.com zit je goed als je wakeskate board aan wil schaffen! Wij hebben een ruim assortiment aan wakeskate boarden in verschillende prijsklassen, daarom zit er ook zeker een bij die bij jou past. Net als bij het wakeboarden is het op een wakeskate mogelijk zowel achter een kabel als achter een boot aan te gaan. Met een kabel wordt je als het ware over het water getrokken op je wakeskate, soms wel met 30 tot 40 kilometer per uur. Achter een boot aan kent waarschijnlijk iedereen wel, dit is dan ook de meest populaire manier om te wakeskaten.

Wat is wakeskaten?

Een wakeskate board is eigenlijk een skateboard maar dan voor op het water. Het board lijkt op een wakeboard, maar op een wakeskate board sta je niet vast met bindingen. Er zit een speciale tape op de bovenkant waardoor je toch grip hebt als je jezelf op het water begeeft. Daarom is het dus ook mogelijk om andere trucs te doen tijdens het wakeskaten dan dat je gewend bent bij het wakeboarden. Het wordt daarom ook aangeraden om dat eerst onder te knie te hebben alvorens je begint aan wakeskaten. Mocht je toch meteen willen beginnen op een wakeskate, begin dan te oefenen met een ‘ollie’. Deze truc, bekend van het skateboarden, betekent dat je een sprong maakt met het wakeskate board.

Wakeskate board online bestellen

Je nieuwe wakeskate bestel je gemakkelijk en snel bij ons! Wij hebben verschillende boards van merken als Jobe en Ronix. Deze merken staan voor kwaliteit, zodat je zeker weet dat je veilig het water op kunt gaan.

Om sowieso veilig het water op te gaan met je nieuwe wakeskate board is het belangrijk dat je in het bezit bent van enkele andere voorzorgsmaatregelen. Zo is het essentieel dat je een helm draagt, die voorkomt dat jij bijvoorbeeld je trommelvliezen scheurt als je met hoge snelheid van je wakeskate vliegt en tegen het water knalt.