Funtubes

Connelly C Force Towable 2P

€ 379,99 € 339,95

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Heb jij al ooit gehoord van een Funtube? Stel je voor: een soort springkussen of luchtbed, op het water, achter een boot aan, met 40 kilometer per uur. Hier bij watersporters.com heb je keuze uit een ruim assortiment met allerlei funtubes. Deze zijn perfect voor vakanties en leuke dagjes weg richting het water. De Funtube is voor jong en oud en niemand zal zich verveeld voelen met een van deze dingen in zijn bezit.

Verschillende soorten funtubes

De funtubes van Jobe staan gelijk aan kwaliteit. Er zijn veel verschillende te koop, en de ene Funtube is niet hetzelfde als de andere. Zo heb je verschil in grootte, watersporters.com verkoopt Funtubes voor 1 en voor 2 personen. Daarnaast is er ook een gevariëerd aanbod als het gaat om vormen. Zo heb je bijvoorbeeld de welbekende ‘Donut’ Funtube of de ‘sofa’ waarop je naast achter de boot hangend ook rustig aan de waterkant kunt chillen. Ook is er de ‘deck’ Funtube, een soort matras waarop je kunt liggen, zitten of zelfs met je knieën op kan gaan.

Mocht je er al een in je bezit hebben, dan kan je alleen een Funtube aanschaffen. Maar voor de mensen die voor het eerst een Funtube kopen zijn er hele paketten te koop. Deze bestaan uit een Funtube, een voetpomp, een touw, een oranje vlag en een quick release zodat je meteen (veilig) aan de slag kunt!

Een Funtube online bestellen

Ben je van plan om een Funtube te bestellen bij Watersporters.com, vergeet dan niet even te kijken naar verschillende producten die helpen om een ritje op een Funtube veilig te laten verlopen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld vele soorten en maten impact vesten en wetsuits die een val in het water minder hard zullen maken. Ook zal een helm je helpen, want de kans is groot dat je met flinke snelheid van de Funtube zal worden geslingerd.

Mocht je nog vragen hebben over welke Funtube jij het beste aan kunt schaffen, dan kan je altijd contact opnemen via Whatsapp of email! Deze staan op onze contactpagina.