Overige boards

Connelly C Force Towable 2P

€ 379,99 € 339,95

Kneeboard Radar Hawk Green

€ 189,99

Kneeboard Radar Magic Carpet Red

€ 154,99

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Water Boards

Wil je graag genieten van watersport, maar heb je nog geen uitrusting die hier goed bij past? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod water boards van Watersporters.com. In ons assortiment vind je verschillende boards die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. De water boards van watersporters.com zijn van hoogstaande kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Weet je niet precies welk board het beste bij je past? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op voor meer informatie over de water boards.

Verschillende soorten water boards

Wanneer je een water board gaat kopen moet je op bepaalde dingen letten. Een water board kopen is eenmaal niet goedkoop. Daarnaast gaan water boards lang mee. Er zijn verschillende soorten water boards beschikbaar in het assortiment van Watersporters.com. Zo zijn er kneeboards, balance boards en verschillende opblaasbare matrassen beschikbaar in het assortiment. Kneeboards zijn zoals de naam al zegt boards waar je met de knieën op zit waarna je wordt voortgetrokken door een boot of een kabel in een park. Indoboards zijn boards die gebruikt worden als balans trainer. Deze boards worden voornamelijk binnen gebruikt en helpen goed bij het trainen van de balans. De board wordt hierbij op een roller gelegd waarna je je balans kunt trainen met een meegeleverde instructie dvd.

Verschillende merken

In het assortiment van Watersporters.com zijn alleen de beste merken opgenomen. Zo weet je zeker dat wanneer je een water board koopt dat het product van goede kwaliteit is. De volgende merken water boards worden aangeboden in ons assortiment:

  • Job
  • Indoboard

Beide merken bieden water boards aan met verschillende designs. Zo zit er altijd wel een board bij dat perfect bij je past. Naast water boards zijn er ook verschillende wakeboards, wetsuits en andere artikelen te vinden die handig zijn bij verschillende watersporten. Wil je meer informatie over de boards, of wil je er een bestellen? Bekijk dan snel het aanbod op watersporters.com en kies een water board dat perfect bij je past.