Wakeboarden

Van hoog naar laag sorteren

139 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

139 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bij Watersporters.com ben jij aan het goede adres voor alle benodigdheden met betrekking tot wakeboarden. De sport, die in 1985 is ontstaan, is ontzettend populair en zorgt voor een grote kick! Wakeboarden is een soort combinatie van golfsurfen en snowboarden en een echte extreme sport. Als jij al wat meer thuis bent in deze sport, weet je dat er allerlei materiaal voor nodig is. Te beginnen bij het wakeboard. Ben jij iemand bent die doet aan wakeboarden aan een lijn achter een boot, of met een kabelbaan, bij ons vind je altijd een geschikt wakeboard, zodat jij, hoe dan ook, los kunt gaan in het water!

Alle benodigdheden

Zoals hierboven al een beetje genoemd is, is het bij wakeboarden erg belangrijk dat je de juiste materialen hebt, van de beste kwaliteit. Naast de vele verschillende wakeboards kan je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een windsurf boardbag, een windsurfboard en een windsurfzeil. Tevens kan je kiezen wat voor wakeboard bindingen je wilt, zo hebben we open- en closed toe bindingen en system boots bindingen. Je wil natuurlijk geen blessures oplopen terwijl je aan het wakeboarden bent. Het is daarom belangrijk dat je gebruik maakt van een wakeboard helm, zodat je bent beschermt tegen een harde klap op het water. Naast je wakeboard en je helm, is je impact vest een belangrijk deel van je uitrusting als je gaat wakeboarden. Dit geldt overigens ook wanneer je gaat windsurfen. Deze zijn in mooie designs verkrijgbaar voor zowel mannen, vrouwen en kinderen.

Online alle top merken bestellen

Bij ons koop je dus alles wat je nodig hebt bij het wakeboarden. Naast alle wakeboards en berscherming hebben we ook ook nog allerlei andere producten waarmee je watersporten kunt doen die lijken op wakeboarden. Denk hierbij aan:

  • Wakesurf boards
  • Wakeskate boards
  • Kneeboards
  • funtubes

Ook hebben we een groot assortiment aan balance boards. Met deze boards kan je het wakeboarden oefenen, gewoon bij jou thuis. Deze zijn ook perfect te gebruiken voor een work-out en zorgen ervoor dat je jouw core stability vergroot.

Wil je dus aan de slag gaan met wakeboarden, of heb je nieuwe windsurfspullen nodig? Bestel dan snel en gemakkelijk bij onze windsurf shop watersporters.com! Bij ons ben je verzekerd van een snelle levering en door de vele betaalmogelijkheden zit er altijd iets naar jouw wens bij!