Stuntvlieger

HQ Shade Stuntvlieger

€ 124,99

HQ Calypso II Stuntvlieger Radical

€ 29,99

HQ Calypso II Rainbow Stuntvlieger

€ 29,99

Van hoog naar laag sorteren

44 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

44 Artikel(en)

Een stuntvlieger is niet zomaar een vlieger. Met deze vlieger kun je de hoogste snelheden halen en de grootste hoogtes. Natuurlijk staan stuntvliegers bekend om hun stoere uiterlijk en de trucs die je ermee kunt doen. In ons assortiment hebben we elke soort, maat en kleur. We zorgen dat er voor iedereen een stuntvlieger in onze webshop te vinden is!

Soorten stuntvlieger

Het is belangrijk om er eerst achter te komen waar je de stuntvlieger voor gaat gebruiken voordat je er een aanschaft. Om het je wat gemakkelijker te maken zullen we een aantal tips op een rijtje zetten:

  • Ben je een beginner? Kijk dan goed of de stuntvlieger geschikt voor je is. Niet alle stuntvliegers zijn even handig in gebruik als je geen ervaring hebt. Sommige reageren ontzettend snel op stuurbewegingen en het is een uitdaging om dat onder de knie te krijgen. Bij een grote stuntvlieger heb je uiteraard minder wind nodig, maar is ook moeilijker te besturen.
  • Kijk goed of de stuntvlieger die je wilt kopen R2F (ready to fly) is. Dit betekent dat je na de levering meteen aan de slag kunt. Bij stuntvliegers voor gevorderden kan het zijn dat de lijnen los geleverd worden.
  • Kleinere stuntvliegers bevatten vaak geen stokken. Dit is heel handig voor beginners, want deze kunnen dan ook niet breken. Beginnende stuntvliegers zullen vaak crashen en het is natuurlijk zonde als je je stuntvlieger al na een paar keer niet meer kunt gebruiken.

Stuntvlieger kopen

We hopen dat je met deze tips de juiste stuntvlieger kunt aanschaffen. Mocht je met je kind(eren) willen gaan vliegen raden we je aan om te kijken bij de kindervliegers. Deze zijn vaak minder groot en makkelijker mee te vliegeren. Ook hebben ze leuke, speelse designs. Voor een handig overzicht van alle vliegers kun je kijken op de pagina vliegers. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!