Kindervliegers

HQ Butterfly Kite Ruby Large

€ 36,99

HQ Pocket Sled Rainbow

€ 7,99

Van hoog naar laag sorteren

52 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

52 Artikel(en)

Naast vliegers voor volwassen hebben we natuurlijk ook kindervliegers! Deze zijn het meest simpel in gebruik zodat de kinderen ze zelf kunnen besturen. Een mooie kindervlieger is al beschikbaar vanaf € 4,99 en makkelijk te bestellen op onze webshop! We zorgen dat de kindervlieger zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd en je hebt recht op 14 dagen retour.

Soorten kindervliegers

Bij Watersporters.com hebben we kindervliegers voor zowel meisjes als jongens. Je kunt het je zo gek niet bedenken of het zit in ons assortiment. We hebben kindervliegers in de vorm van vlinders, haaien en zelfs piratenschepen! Ook hebben vele prachtige slierten die meewaaien in de wind. Bijzonder zijn de vliegers van het merk HQ. Deze hebben namelijk kindervliegers in de vorm van een parachute! Aan de parachute hangt nog een diertje, zoals een panda of een varkentje. Ook hebben ze 3D vliegers in de vorm van vogels en dinosaurussen. Niemand op het strand zal zo´n bijzondere vlieger hebben als jouw dochter of zoon!
Een andere leuke vlieger om de kinderen uren plezier te geven is de HQ Eddy Kid’s Creation kindervlieger. Dit is niet zomaar een vlieger, maar eentje die je helemaal zelf kunt ontwerpen. In de doos zit een Tyvek vlieger, dit is een kruising tussen papier en stof. Ook zitten er lapjes stof, stickers, viltstiften en wel 600 zelfklevende stukjes foam in. Perfect voor de kinderen die van knutselen houden en een originele vlieger willen.

Kindervlieger bestellen

Kindervliegers zijn vaak niet bestuurbaar en drijven mee op de wind. Ze zijn echt voor de sier. Wil je toch meer actie tijdens het vliegeren? Kijk dan een naar onze stuntvliegers! Met deze vliegers kun je nog hoger vliegen en verschillende kunstjes mee doen. Deze zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen, maar na oefening zijn ze prima te gebruiken met een volwassene in de buurt.