Filter
merk
Modeljaar

Vliegers

HQ Bebop R2F Stuntvlieger Fire

€ 54,99

HQ Bebop R2F Stuntvlieger Prisma

€ 46,95

Van hoog naar laag sorteren

82 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren

82 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Een vlieger kan op elke open locatie gebruikt worden die je maar kun bedenken. In het park, op het strand of in de duinen. Een stevige wind is nog nooit zo handig geweest! Of je nu jong of oud bent, vliegeren zal altijd een leuke bezigheid blijven. Om je te helpen de juiste vlieger te vinden die perfect bij jou past, hebben we alle vliegers soorten op een rij gezet.

Soorten vliegers

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten vliegers. We hebben voor ieder wat wils in elke prijs- en kwaliteitsklasse! Klik hieronder op de links om ze allemaal te bekijken.

 • Kindervliegers
  De kleinste en meest vrolijke vliegers die je kunt vinden op onze website zijn de kindervliegers. Ze zijn er in elke kleur van de regenboog en hebben de grappigste vormen.
 • Stuntvliegers
  Schrik niet van de naam want stuntvliegers kunnen ook gewoon gebruikt worden door onervaren vliegeraars! Vaak hebben deze vliegers twee of meerdere lijnen waardoor je de vlieger verschillende stunten kunt laten doen. De vliegers variëren in grote. De grote vangen meer wind en zijn voor mensen met meer ervaring.
 • Matrasvliegers
  De grootste vliegers die er zijn en hebben vaak meerdere lijnen en geen stokken. Ze zijn te gebruiken op zowel water als in de lucht en op het land. Ze staan ook wel bekend als powerkites. De vliegers worden vaak gebruikt in combinatie met boards, zoals wakeboards en snowboards.

Vlieger accessoires

Het kan zomaar gebeuren dat bepaalde onderdelen van je vlieger vervormen of zelfs stuk gaan tijdens het vliegeren. Het is dan, in de meeste gevallen, niet nodig om een gehele nieuwe vlieger te kopen. Kijk op onze accessoires pagina om een handig overzicht te bekijken. Mocht iets niet duidelijk zijn of heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag!